Black & Grey
Cardigan/shoes/pants: Zara   //   Bag: Michael Kors

Het is gewoon alweer vrijdag lieve mensen! Deze week is ook alweer zo snel gegaan. Hoe was jullie week? Moesten jullie naar school of heb je gewerkt? Vandaag ga ik voor mijn werk naar Amsterdam. Ik heb een aantal afspraken en ik heb er zin in! Ik vind het sowieso heel erg leuk om naar Amsterdam te gaan. Ik heb daar gestudeerd en ook al mijn stages heb ik daar gevolgd. Zijn jullie ook zo gek op Amsterdam? Of gaan jullie liever naar een andere stad?


6 opmerkingen:

 1. Have fun in Amsterdam. I have only been there once.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amsterdam is zo leuk inderdaad! Fijn weekend X.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice pics + outfit

  http://itsjustwinnie.blogspot.co.uk/2018/02/which-mac-foundation-to-use-winnie.html

  Instagram: @itsjustwinnie1

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A wonderful outfit! I really love Amsterdam, although I have not been there for quite some time. I want to go back to this beautiful city.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon