Weekly Glimpse of Dash!


1. Shape (21% BF)   //   2. Laatste outfit post   //   3. Tijd voor een shakie!
4. Oh, hier heb ik zo'n zin in!   //   5. Current shape (18% BF)    //    6. Zo lekker!

Er is weer een bizarre week voorbij gegaan! Ik moest een aantal dagen tot laat overwerken omdat we op mijn werk een nieuwe website hebben gelanceerd en we dit weekend onze 6e boutique hebben geopend in Eindhoven. Super cool natuurlijk, maar wel erg druk! Ik was dus echt heel blij toen het weekend eenmaal was aangebroken, tot gisteren. Ik had na drie weken weer een meting bij mijn coach. Ik ben op de een of andere manier dus helemaal geen vet verloren in de afgelopen drie weken. Hoe dan? Ik heb me super netjes aan het schema gehouden. Zou het aan de drukte van mijn werk hebben gelegen? Of zou het iets anders zijn? Ik heb nog vier weken en wil mijn koppie niet laten hangen. Ik ga gewoon door! Ik heb gelijk een nieuw schema gekregen, dus daar ga ik morgen gelijk aan beginnen. Hoe was jullie week? En hoe was jullie weekend?
9 opmerkingen:

 1. you look amazing.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. McAfee Activate - Follow the steps for uninstalling, downloading, installing and activating McAfee antivirus. Visit us, enter the 25-digit activation code, click submit. mcafee.com/activate | mcafee.com/activate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Login or sign up at office setup and download Microsoft Office. Install and activate the setup on your device. Verify the Office product key office.com/setup

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Norton setup - Get started with Norton by downloading the setup and installing it on the device. Enter the unique 25-character alphanumeric product key for activation. Check your subscription norton.com/setup | norton.com/setup | norton.com/setup.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Really great article, Glad to read the article. It is very informative for us. Thanks for posting.Norton™ provides industry-leading antivirus and security software for your PC, Mac, and mobile devices Visit @: -
  McAfee.com/activate
  | Norton.com/myaccount |

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon