Weekly Glimpse of Dash!


1. Shape (21% BF)   //   2. Laatste outfit post   //   3. Tijd voor een shakie!
4. Oh, hier heb ik zo'n zin in!   //   5. Current shape (18% BF)    //    6. Zo lekker!

Er is weer een bizarre week voorbij gegaan! Ik moest een aantal dagen tot laat overwerken omdat we op mijn werk een nieuwe website hebben gelanceerd en we dit weekend onze 6e boutique hebben geopend in Eindhoven. Super cool natuurlijk, maar wel erg druk! Ik was dus echt heel blij toen het weekend eenmaal was aangebroken, tot gisteren. Ik had na drie weken weer een meting bij mijn coach. Ik ben op de een of andere manier dus helemaal geen vet verloren in de afgelopen drie weken. Hoe dan? Ik heb me super netjes aan het schema gehouden. Zou het aan de drukte van mijn werk hebben gelegen? Of zou het iets anders zijn? Ik heb nog vier weken en wil mijn koppie niet laten hangen. Ik ga gewoon door! Ik heb gelijk een nieuw schema gekregen, dus daar ga ik morgen gelijk aan beginnen. Hoe was jullie week? En hoe was jullie weekend?
12 opmerkingen:

 1. you look amazing.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. McAfee Activate - Follow the steps for uninstalling, downloading, installing and activating McAfee antivirus. Visit us, enter the 25-digit activation code, click submit. mcafee.com/activate | mcafee.com/activate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Login or sign up at office setup and download Microsoft Office. Install and activate the setup on your device. Verify the Office product key office.com/setup

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Norton setup - Get started with Norton by downloading the setup and installing it on the device. Enter the unique 25-character alphanumeric product key for activation. Check your subscription norton.com/setup | norton.com/setup | norton.com/setup.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Really great article, Glad to read the article. It is very informative for us. Thanks for posting.Norton™ provides industry-leading antivirus and security software for your PC, Mac, and mobile devices Visit @: -
  McAfee.com/activate
  | Norton.com/myaccount |

  BeantwoordenVerwijderen

 7. Best Article buy Pain Pills online Excellent post. I appreciate this site. Stick with it! Because the admin of this web page is working, no doubt very quickly it will be well-known, due to its quality contents.This website was how do you say it? Relevant!! Finally, I’ve found something that helped me.
  Best Article buy Roxicodone online Excellent post
  buy Xanax online
  buy Oxycodone online

  Best Article buy Pain Medications online Excellent post. I appreciate this site. Stick with it! Because the admin of this web page is working, no doubt very quickly it will be well-known, due to its quality contents.This website was how do you say it? Relevant!! Finally, I’ve found something that helped me.

  buy Research Chemicals online

  buy Roxicodone online

  buy Cbd Isolate online

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er is weer een bizarre week voorbij gegaan! Ik moest een aantal dagen tot laat overwerken omdat we op mijn werk een nieuwe website hebben gelanceerd en we dit weekend onze 6e boutique hebben geopend in Eindhoven. Super cool natuurlijk, maar wel erg druk! Ik was dus echt heel blij toen het weekend eenmaal was aangebroken, tot gisteren. Ik had na drie weken weer een meting bij mijn coach. scarf suppliers , ladies wraps and shawls , wholesale shawl suppliers , velvet shawl , new york wholesale , elegant shawl , kashmiri shawls wholesalers , red shawl Ik ben op de een of andere manier dus helemaal geen vet verloren in de afgelopen drie weken. Hoe dan? Ik heb me super netjes aan het schema gehouden. Zou het aan de drukte van mijn werk hebben gelegen? Of zou het iets anders zijn? Ik heb nog vier weken en wil mijn koppie niet laten hangen. Ik ga gewoon door! Ik heb gelijk een nieuw schema gekregen, dus daar ga ik morgen gelijk aan beginnen. Hoe was jullie week? En hoe was jullie weekend?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Norton is one of the top most antivirus for computers and gadgets, to download and setup Norton antivirus you need to visit Norton.com/setup or www.norton.com/setup. In this article we will guide you all steps which are necessary to activate Norton antivirus on windows.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon