My Wishlist

Legging: Adidas   //   Sport BH: Adidas    //    Sweater: Nike
Top: Adidas    //    Shoes: Nike 

Ik vind het echt heerlijk dat het nu alweer voorjaar is! Alhoewel het al officieel lente is en het zonnetje lekker schijnt, vind ik het nog wel erg koud buiten. Ik kan echt niet wachten om met een lekker drankje en een hapje op het terras te zitten. Maar nu mag ik voor de komende twee weken helaas alleen nog maar dromen over lekker eten. Zoals je misschien weet zit ik momenteel midden in mijn wedstrijdvoorbereiding. Op zondag 8 april heb ik weer een wedstrijd en ik vind het onwijs spannend! De weg naar deze wedstrijd is een stuk moeilijker dan de keren daarvoor. Ik heb veel stress gehad, waardoor ik nu veel vocht vasthoud. Ik ben in drie weken tijd ook helemaal geen vet verloren. Ik baal daar echt heel erg van! Eigenlijk heb ik gewoon een tijdje stil gestaan terwijl ik dat voor de wedstrijd er echt niet bij kan hebben! Maar toch blijf ik positief, want ik wil er helemaal voor gaan! Alleen dat betekent dat ik de komende twee weken wel een tandje erbij moet zetten. In plaats van één keer per dag cardio, doe ik het nu twee keer per dag. Daarbij komt natuurlijk ook nog krachttraining bij en het speciale dieet dat ik volg. Het is dus best wel pittig! Maar ja, ik wil in ieder geval kunnen zeggen dat ik alles eraan gedaan heb! En wie weet komt het gewoon helemaal goed! :-)

Je kunt je misschien wel voorstellen dat mijn kledingkast uitpuilt van alle sportkleding, maar dat moet eigenlijk ook wel als je dagelijks in de sportschool te vinden bent. Ook als ik niet ga sporten draag ik graag sportkleding. Ik vind het heerlijk om zo’n comfortabele outfit te dragen! De zondag breng ik meestal door in mijn sportbroek en oversized sweater haha. Als ik op zoek ga naar leuke sportkleding, kijk ik meestal bij mijn standaardlijstje met leuke webshops. Voor leuke sportkleding kijk ik meestal bij H&M, OTTO en Zalando. Deze webshops hebben namelijk een groot assortiment aan leuke sportkleding. Bij OTTO kwam ik de leukste sportkleding tegen. Ik vond daar een leuk topje, toffe sneakers en een legging. Qua merk gaat mijn voorkeur wel vaak uit naar Nike en Adidas, omdat ik het gewoonweg heerlijk vind zitten en de kwaliteit van beide merken supergoed is! De laatste tijd koop ik steeds vaker mijn sportkleding bij OTTO en ik moet zeggen dat ik altijd weer verrast wordt door hun leuke collecties! Ik heb een wishlist gemaakt van mijn favoriete sportoutfit. Wat vind jij van deze outfit? Zou jij dit ook zo dragen? En wat draag jij eigenlijk het liefst als je gaat sporten?

5 opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon