My Wishlist

Legging: Adidas   //   Sport BH: Adidas    //    Sweater: Nike
Top: Adidas    //    Shoes: Nike 

Ik vind het echt heerlijk dat het nu alweer voorjaar is! Alhoewel het al officieel lente is en het zonnetje lekker schijnt, vind ik het nog wel erg koud buiten. Ik kan echt niet wachten om met een lekker drankje en een hapje op het terras te zitten. Maar nu mag ik voor de komende twee weken helaas alleen nog maar dromen over lekker eten. Zoals je misschien weet zit ik momenteel midden in mijn wedstrijdvoorbereiding. Op zondag 8 april heb ik weer een wedstrijd en ik vind het onwijs spannend! De weg naar deze wedstrijd is een stuk moeilijker dan de keren daarvoor. Ik heb veel stress gehad, waardoor ik nu veel vocht vasthoud. Ik ben in drie weken tijd ook helemaal geen vet verloren. Ik baal daar echt heel erg van! Eigenlijk heb ik gewoon een tijdje stil gestaan terwijl ik dat voor de wedstrijd er echt niet bij kan hebben! Maar toch blijf ik positief, want ik wil er helemaal voor gaan! Alleen dat betekent dat ik de komende twee weken wel een tandje erbij moet zetten. In plaats van één keer per dag cardio, doe ik het nu twee keer per dag. Daarbij komt natuurlijk ook nog krachttraining bij en het speciale dieet dat ik volg. Het is dus best wel pittig! Maar ja, ik wil in ieder geval kunnen zeggen dat ik alles eraan gedaan heb! En wie weet komt het gewoon helemaal goed! :-)

Je kunt je misschien wel voorstellen dat mijn kledingkast uitpuilt van alle sportkleding, maar dat moet eigenlijk ook wel als je dagelijks in de sportschool te vinden bent. Ook als ik niet ga sporten draag ik graag sportkleding. Ik vind het heerlijk om zo’n comfortabele outfit te dragen! De zondag breng ik meestal door in mijn sportbroek en oversized sweater haha. Als ik op zoek ga naar leuke sportkleding, kijk ik meestal bij mijn standaardlijstje met leuke webshops. Voor leuke sportkleding kijk ik meestal bij H&M, OTTO en Zalando. Deze webshops hebben namelijk een groot assortiment aan leuke sportkleding. Bij OTTO kwam ik de leukste sportkleding tegen. Ik vond daar een leuk topje, toffe sneakers en een legging. Qua merk gaat mijn voorkeur wel vaak uit naar Nike en Adidas, omdat ik het gewoonweg heerlijk vind zitten en de kwaliteit van beide merken supergoed is! De laatste tijd koop ik steeds vaker mijn sportkleding bij OTTO en ik moet zeggen dat ik altijd weer verrast wordt door hun leuke collecties! Ik heb een wishlist gemaakt van mijn favoriete sportoutfit. Wat vind jij van deze outfit? Zou jij dit ook zo dragen? En wat draag jij eigenlijk het liefst als je gaat sporten?

12 opmerkingen:

 1. These clothes are so pretty and make sports more fun .-*

  Melanie / www.goldzeitblog.de

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt heerlijk dat het nu alweer voorjaar is! Alhoewel het al officieel lente is en het zonnetje lekker schijnt, vind ik het nog wel erg koud buiten. Ik kan echt niet wachten om met een lekker drankje en een hapje op het terras te zitten. Maar nu mag ik voor de komende twee weken helaas alleen nog maar dromen over lekker eten. stitching unit , ladies tailor , custom tailor , tailor near me , tailor shop , Online Tailor Shop , tailoring company Zoals je misschien weet zit ik momenteel midden in mijn wedstrijdvoorbereiding. Op zondag 8 april heb ik weer een wedstrijd en ik vind het onwijs spannend! De weg naar deze wedstrijd is een stuk moeilijker dan de keren daarvoor. Ik heb veel stress gehad, waardoor ik nu veel vocht vasthoud. Ik ben in drie weken tijd ook helemaal geen vet verloren. Ik baal daar echt heel erg van! Eigenlijk heb ik gewoon een tijdje stil gestaan terwijl ik dat voor de wedstrijd er echt niet bij kan hebben! Maar toch blijf ik positief, want ik wil er helemaal voor gaan! Alleen dat betekent dat ik de komende twee weken wel een tandje erbij moet zetten.

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Loved to read your blog. I like the significant data you give in your articles. I am impressed the manner in which you introduced your perspectives and appreciating the time and exertion you put into your blog. Much thanks to you such a great amount for sharing this sort of information.
  Visit us for online poster printing

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I have to voice my affection for your generosity for folks that have the need for assistance with this important theme. Your special dedication to getting the solution along appears to be extremely helpful and have constantly allowed associates like me to achieve their aims. Your amazing valuable suggestions can mean a great deal a person like me and especially to my colleagues. Thanks a ton; from all of us.
  바카라사이트

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank you a lot for providing individuals with such a memorable chance to read articles and blog posts from this web site. It’s usually so lovely and also full of fun for me personally and my office co-workers to visit your blog really three times in one week to see the new secrets you have got. Not to mention, I am certainly fascinated with all the brilliant knowledge you give. Certain 1 ideas in this article are unequivocally the most efficient we have all ever had.
  바카라사이트

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I wanted to make a word to express gratitude to you for all of the lovely tips you are giving on this website. My prolonged internet research has finally been paid with reputable facts and techniques to talk about with my companions. I ‘d assert that most of us visitors actually are very lucky to dwell in a very good site with very many special individuals with beneficial tips and hints. I feel extremely lucky to have encountered your site and look forward to plenty of more cool times reading here. Thanks a lot again for a lot of things.
  바카라사이트

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I actually wanted to construct a word to be able to appreciate you for the splendid items you are posting on this site. My incredibly long internet look up has at the end been rewarded with reliable insight to share with my good friends. I ‘d believe that most of us readers are rather endowed to exist in a useful site with so many brilliant individuals with insightful secrets. I feel somewhat lucky to have seen your webpage and look forward to many more enjoyable moments reading here. Thank you once more for a lot of things.
  바둑이게임

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon