Sneak peek

De tijd gaat echt ontzettend hard. Het is alweer twee weken geleden dat ik met mijn vriend in Köln ben geweest. Ik ga er regelmatig heen om gezellig een dagje te shoppen. Je kunt er namelijk echt goed winkelen en heerlijk eten! Die gebakjes, broodjes bratwürst en broodjes kaas.. YUM! Elke keer kijk ik er echt weer naar uit haha! Ik heb me geprobeerd in te houden en heb eigenlijk alleen twee heerlijke warme truien gekocht. Gaan jullie weleens winkelen in Duitsland? En waar gaan jullie dan heen? Ik ben benieuwd!

6 opmerkingen:

 1. gorgeous!
  love your sunnies
  x
  https://anoddgirl.blogspot.com.au

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit gewinkeld in Duitsland! Lijkt me wel heel erg leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave foto weer en je ziet er weer stunning uit. Ik wil binnenkort shoppen in Dusseldorf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben een tijdje geleden in Hamburg geweest, ook hele toffe stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De tijd gaat echt ontzettend hard. Het is alweer twee weken geleden dat ik met mijn vriend in Köln ben geweest. Ik ga er regelmatig heen om gezellig een dagje te shoppen. Je kunt er namelijk echt goed winkelen en heerlijk eten! Die gebakjes, broodjes bratwürst en broodjes kaas.. YUM! Elke keer kijk ik er echt weer naar uit haha! Ik heb me geprobeerd in te houden en heb eigenlijk alleen twee heerlijke warme truien gekocht. Gaan jullie weleens winkelen in Duitsland? En waar gaan jullie dan heen? Ik ben benieuwd! shawl , silver shawl , gold shawl , navy shawl , woolen shawl , evening shawl , silk shawl , bridal shawl , ladies shawl , chiffon shawl

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon