Weekly Glimpse of Dash | Happy new Year!

1. Voorgerechtje tijdens het kerstdiner   //   2. Happy New Year!   //   3. Heerlijk ontbijtje!
4. Laatste outfit post   //   5. Tijd voor lekker eten!   //   6. Ook in de vakantie gaat sporten door!

Allereerst wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen! :-) Dat het voor jullie een mooi jaar mag worden. De afgelopen twee weken heb ik vrij genomen van mijn werk en besloot ook even om een pauze in te lassen op mijn blog. Ik had even zin om helemaal niets te doen. Niet werken, heel even niet bloggen en zo min mogelijk met mijn telefoon bezig zijn. Daarom heb ik ook een tijdje niet op Instagram geplaatst, maar ik vond het stiekem wel even lekker. De afgelopen periode was het ontzettend druk op mijn werk en ik vond het daarom echt fijn om in mijn vakantie lekker mijn rust te pakken. Ik was trouwens de helft van mijn vakantie ook ziek. Ik had de griep behoorlijk te pakken, dus dat was best wel balen. Maar toch heb ik wel kunnen genieten van de feestdagen! Ik heb heerlijk gegeten met kerst en veel tijd met mijn familie en vrienden doorgebracht. Door mijn wedstrijden heb ik namelijk ook heel wat in te halen, dus dit was een goed moment hiervoor! Oud & Nieuw heb ik ook gezellig doorgebracht met vrienden. Hoe waren jullie feestdagen? Hebben jullie ervan genoten? Ik hoop het! :-)

Hebben jullie trouwens ook goede voornemens voor het nieuwe jaar? Ik heb voor mezelf wel een aantal doelen/voornemens opgesteld die ik graag wil halen dit jaar:
 1. Ik wil elke maand een bepaald bedrag sparen voor trouwen
 2. Mijn doel is om dit jaar op het NK te staan als bikini fitness girl!
 3. Na een wedstrijd wil ik niet meer in een zwart gat vallen en bijna 10 kilo aankomen.
 4. Dit jaar wil ik een gave city trip maken en een mooie verre reis. Iemand tips? 
 5. Dit jaar wil ik met maximaal twee wedstrijden meedoen
11 opmerkingen:

 1. Wauw, je armen en schouderbladen zien er echt goed uit! Super stoer! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel sporten kan nooit kwaad, ik hoop dat je je doelen bereikt. De beste wensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie doelen! Ik heb ook een tijdje niet geblogd en die rust heeft mij goed gedaan. Hopelijk deed het jou ook goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen! :-) Dat het voor jullie een mooi jaar mag worden. De afgelopen twee weken heb ik vrij genomen van mijn werk en besloot ook even om een pauze in te lassen op mijn blog. Ik had even zin om helemaal niets te doen. Niet werken, heel even niet bloggen en zo min mogelijk met mijn telefoon bezig zijn. winter shawls , shawls uk , dressy shawls , mens shawls , shawls manufacturers , fur shawl , cashmere shawl , wedding shawl , black shawl , white shawl Daarom heb ik ook een tijdje niet op Instagram geplaatst, maar ik vond het stiekem wel even lekker. De afgelopen periode was het ontzettend druk op mijn werk en ik vond het daarom echt fijn om in mijn vakantie lekker mijn rust te pakken. Ik was trouwens de helft van mijn vakantie ook ziek. Ik had de griep behoorlijk te pakken, dus dat was best wel balen. Maar toch heb ik wel kunnen genieten van de feestdagen! Ik heb heerlijk gegeten met kerst en veel tijd met mijn familie en vrienden doorgebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. bet365 bet365 dafabet link dafabet link 바카라사이트 바카라사이트 카지노 카지노 12bet 12bet betway betway 제왕카지노 제왕카지노 betway betway 323

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon