Duifhuizen tassen & koffers - Guess shopper saffiano black


Vorig jaar kocht ik een wat kleinere designer bag. Het is echt een prachtige tas, maar al snel kwam ik erachter dat niet al mijn spullen erin passen. Voor mijn werk heb ik elke week wel een aantal afspraken en dan is mijn notitieboekje echt een musthave om mee te nemen. Maar die past dus niet in mijn tas, waardoor ik mijn notitieboekje altijd los onder mijn arm meeneem naar afspraken haha! Niet echt handig dus. Van Duifhuizen tassen & koffers heeft mij onlangs benaderd voor een leuke samenwerking en ik mocht van hun mooie handtas uitzoeken om te reviewen! Ik was megablij toen ik dit mailtje kreeg, want ik was dus echt al een tijdje op zoek naar een wat grotere handtas. Eentje waar ik mijn notitieboekje wel in kwijt kan! Mijn oog viel gelijk op deze prachtige Guess Shopper. Deze shopper ziet er niet alleen mooi en stijlvol uit, maar het biedt ook voldoende ruimte voor al mijn spullen die ik dagelijks nodig heb. Naast mijn notitieboekje is er nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een flesje water, mijn make-up tasje, telefoon, eten en portemonnee. De tas heeft namelijk twee hoofdvakken en heeft daarbij nog verschillende insteek-en ritsvakken. Genoeg ruimte dus om al je spullen te ordenen! Ik kan zelfs mijn 13 inch MacBook erin kwijt. Echt ideaal! Deze handtas van Guess is erg stijlvol en past daarom bij iedere outfit. De tas is een tijdloos model en dat vind ik erg belangrijk! Zo kan ik nog jaren plezier hebben van deze prachtige Guess Shopper. Wat vind jij van deze handtas? Zou je hem ook aan je tassencollectie willen toevoegen?

10 opmerkingen:

 1. Classy & black I love it! Mooie tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The shopper loks awsome! :-*

  Melanie / www.goldzeitblog.de

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wauw, prachtige tas inderdaad! En praktisch. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je een tas mocht uitzoeken. Ik vind deze heel mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie tas! Lijkt ook zo'n tijdloze tas die bij alles past

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dash, this really is a timeless and classic bag that you could have years of use from... so beautiful xox

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon