Duifhuizen tassen & koffers - Guess shopper saffiano black


Vorig jaar kocht ik een wat kleinere designer bag. Het is echt een prachtige tas, maar al snel kwam ik erachter dat niet al mijn spullen erin passen. Voor mijn werk heb ik elke week wel een aantal afspraken en dan is mijn notitieboekje echt een musthave om mee te nemen. Maar die past dus niet in mijn tas, waardoor ik mijn notitieboekje altijd los onder mijn arm meeneem naar afspraken haha! Niet echt handig dus. Van Duifhuizen tassen & koffers heeft mij onlangs benaderd voor een leuke samenwerking en ik mocht van hun mooie handtas uitzoeken om te reviewen! Ik was megablij toen ik dit mailtje kreeg, want ik was dus echt al een tijdje op zoek naar een wat grotere handtas. Eentje waar ik mijn notitieboekje wel in kwijt kan! Mijn oog viel gelijk op deze prachtige Guess Shopper. Deze shopper ziet er niet alleen mooi en stijlvol uit, maar het biedt ook voldoende ruimte voor al mijn spullen die ik dagelijks nodig heb. Naast mijn notitieboekje is er nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een flesje water, mijn make-up tasje, telefoon, eten en portemonnee. De tas heeft namelijk twee hoofdvakken en heeft daarbij nog verschillende insteek-en ritsvakken. Genoeg ruimte dus om al je spullen te ordenen! Ik kan zelfs mijn 13 inch MacBook erin kwijt. Echt ideaal! Deze handtas van Guess is erg stijlvol en past daarom bij iedere outfit. De tas is een tijdloos model en dat vind ik erg belangrijk! Zo kan ik nog jaren plezier hebben van deze prachtige Guess Shopper. Wat vind jij van deze handtas? Zou je hem ook aan je tassencollectie willen toevoegen?

28 opmerkingen:

 1. Classy & black I love it! Mooie tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The shopper loks awsome! :-*

  Melanie / www.goldzeitblog.de

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wauw, prachtige tas inderdaad! En praktisch. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je een tas mocht uitzoeken. Ik vind deze heel mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie tas! Lijkt ook zo'n tijdloze tas die bij alles past

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dash, this really is a timeless and classic bag that you could have years of use from... so beautiful xox

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Are you searching for the best software application development company in Noida? If yes, then ITSWS Technologies is the best and reliable company. For more information visit www.itsws.com

  Software Application Development in Noida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Very great Fashion Amazing post, I like your post and blog photos visit here my blog post and Leave your comment here
  Packers and Movers Bangalore
  http://plponline.in/packers-and-movers-bangalore.html
  Movers and Packers Bangalore
  http://blog.plponline.in/2017/10/how-to-moving-house-with-family-by-help.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige tas <3! Ik ben dol op duifhuizen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Ze hebben echt superleuke tassen altijd! :-)

   Liefs,
   Dascha

   Verwijderen
 10. desde luego muy elegante,,,un saludo desde Murcia....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Reacties
  1. Gaaf is die hé? :-) Ik ben er ook echt blij mee!

   Liefs,
   Dascha

   Verwijderen
 12. Ik ben ook nog steeds op zoek naar zo'n mooie handtas, maar de meeste handtassen die ik mooi vind, zijn zo duur, haha! En ik wil echt niet meer dan honderd euro uitgeven aan een goede handtas. Dan gebruik ik liever mijn Eastpak of een linnentas.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een ontzettend mooie tas! En lekker praktisch, dat is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Thank you very much for for your great information. It really makes me happy and I am satisfied with the arrangement of your post. You are really a talented person I have ever seen. I will keep following you forever. If you have time you can check this site and give me suggestion.
  Hotel Bedding Supplies

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ultimate article post in this blog.Thanks for sharing to us.Looking for the best transportation company in Guadeloupe? The company SARL VOYAGEURS located in petit-pérou in the city of Abymes (Guadeloupe), provides the following services on Guadeloupe (group transport, school and extracurricular transportation, transport and tourist excursion).

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon