Sneak peek (I'm back!)

Wow, het is alweer een tijdje geleden dat jullie wat van mij hebben gehoord. De afgelopen periode is er echt ontzettend veel gebeurd! Degene die mij volgen op Instagram, weten dat ik twee weken geleden mijn tweede Bikini Fitness Wedstrijd had. Op zondag 1 oktober had ik mijn allereerste Bikini Fitness Wedstrijd. Wat een geweldige en toffe ervaring was dat! Als beginner begin je met een C-wedstrijd. Je hebt bij een C-wedstrijd een top 3 plaatsing nodig om naar een B-wedstrijd te gaan (hoger niveau). En wat denk je? Ik had een gedeelde 3e plek op mijn allereerste wedstrijd! Ik was zo blij! Zondag 12 november mocht ik dus deelnemen aan de B-wedstrijd. Je zag gelijk dat het niveau hier een stuk hoger ligt en dat maakte mij wel nerveus. Ik had op deze wedstrijd een top 5 plaatsing nodig om naar de Nederlandse Kampioenschappen te mogen in 2018. Helaas had ik een second Call Out (top 6 t/m 10 plaatsing). Ik baalde er wel heel erg van dat ik niet naar het NK mocht. Maar ik laat mijn koppie niet hangen en wil een tweede poging wagen in april. Een week voor het NK is er weer een B-wedstrijd en ik hoop dat ik me dan kan kwalificeren voor het NK. Mocht dit niet zo zijn, denk ik dat ik er even tussenuit ga. Er komt namelijk heel veel kijken bij het meedoen van zo'n wedstrijd. De afgelopen weken stond het bij mij echt op nummer 1. Ik was zo druk met sporten, dat ik echt geen tijd had om te bloggen. Nu ik het leven weer een beetje probeer op te pakken, wil ik me weer meer op het bloggen storten. Ik heb het echt gemist. Stiekem ben ik wel blij dat ik nu even een tijdje mag genieten. Ik was 12 weken niet uit eten geweest en was voornamelijk bezig met de wedstrijdvoorbereidingen. Ik sport nu nog steeds vijf dagen in de week, maar omdat ik geen cardio meer hoef te doen twee keer per dag, heb ik nu zeeen van tijd voor mijn gevoel! Ik ben zo blij dat ik in het weekend weer lekker uit eten mag, of ergens kan lunchen met een vriendinnetje of ergens kan koffiedrinken. Ik heb dat de afgelopen 12 weken echt gemist! Dus nu ga ik dat dubbel zo hard inhalen. Ik merk wel dat mijn lichaam door het megalange diëten niet meer gewend is aan suikers en vet. Als ik iets vets heb gegeten, heb ik enorme buikpijn. De eerste week na mijn wedstrijd was ik ook 7 kilo aangekomen! Nu probeer ik een balans te vinden van gezond eten met af en toe een cheatmaaltijd zonder nog meer aan te komen. Het klinkt heel heftig allemaal en stiekem is dat het ook wel. Ik hoor van veel meiden dat ze mee willen doen met zo'n wedstrijd. Het is echt ontzettend gaaf om te doen, maar je moet er wel goed over nadenken! Er komt namelijk ontzettend veel bij kijken en soms is het echt een rollercoaster! Maar zo'n wedstrijddag maakt het wel echt goed. Je krijgt er zo'n kick van! En je kunt dan echt oprecht trots zijn op jezelf! Zoiets neemt niemand je meer af! :-)

12 opmerkingen:

 1. Wow wat knap dat je in je eerste wedstrijd al zo ver bent gekomen!
  Maar wat moet je er veel voor laten zeg, jeeetje dat zou niks voor mij zijn haha. Knap hoor dat je dat ervoor over hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wist niet dat je zoveel fitnesste en meedeed aan wedstrijden. Knap dat je al zo ver bent geraakt. En nu in de top 5 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die jas ziet er lekker warm uit. Leuk outfit

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben je gelijk gaan volgen op Instagram, zulke mooie foto's heb je! Supermooi outfit op de foto hierboven ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je mag zo ontzettend trots zijn op alles wat je hebt bereikt in de afgelopen tijd. Je ziet er prachtig uit en je gaat nog heel ver komen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zat al te wachten op weer eens een update! Hoé gaaf van die Bikini Fitness Wedstrijd, je mag echt super trots zijn op jezelf hoor! De outfit op de foto vind ik ook onwijs mooi.
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon