Black and blue

Top: Zara   //   Jeans: Bershka   //   Bag: My Jewellery
Shoes: Sacha   //   Belt/necklace: Primark

Jeetje, wat gaat de tijd toch onwijs hard! Vorig weekend stond ik in mijn bikini op het podium tijdens mijn eerste bikini fitness wedstrijd! Was was het geweldig! Ik kreeg een prachtige 4e plek en was ontzettend blij! Stiekem baalde ik toch wel een klein beetje dat ik geen top 3 plaatsing had gekregen, want dan mocht ik direct door naar een B-wedstrijd (hogere klasse). Een dag later kreeg ik een telefoontje van mijn coach. De bond had besloten dat ik toch wel in de top 3 hoorde en nu mag ik dus door naar een B-wedstrijd! WAH! Het leek wel een droom! Nu ga ik 12 november weer meedoen met een wedstrijd (wel bikini klasse). Na mijn wedstrijd afgelopen weekend heb ik twee dagen lang alles gegeten wat ik wilde. Omdat mijn lichaam na zo'n lange tijd weer suikers heeft geproefd, heb ik het nu echt zwaar met mijn dieet. Deze week heb ik per ongeluk verkeerde dingen als tussendoortje gegeten en dat heb ik in de afgelopen maanden nooit gedaan. Ik hield me altijd netjes aan het schema!  Ik heb continu behoefte aan suikers en wou dat ik me na mijn wedstrijd niet zo had misdragen. Hopelijk komt het goed, want over 5 weken is alweer de volgende wedstrijd!

11 opmerkingen:

 1. Jeans and sweater are awesome :-*


  Melanie / www.goldzeitblog.de

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In love with this perfect denim look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik geloof best dat zo'n dieet makkelijker wordt naarmate je het langer volhoudt, dus ook lastiger als je weer een keertje iets verkeerds eet... succes! Ik gun het je van harte, je werkt zo hard! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dash congratulations on 4th place... I know you will even get better next time xox I know how tough it is to give up sugar when you allow yourself a little treat... I know you can get back on track xox

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice bag!

  My new blog...
  https://dinamighty.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice Blog.Looking amazing and stylish in Black and Blue dress. Such a fabulous and Perfect Outfit. I like this Blog. Please try to Post Beautiful Sarees and Salwar Kameez.

  https://www.unnatisilks.com/sarees-online.html

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon