Weekly Glimpse of Dash!1. Bikini's passen voor de wedstrijd   //   2. Laatste outfit post!    //   3. Even lachen!
4. Oh, wat mis ik mijn vakantie!   //   5. Goede start van de dag! //   6. Alweer sporten..

Het is echt niet normaal hoe snel deze week is gegaan. Ik heb helemaal geen besef gehad van de dagen. Zo raar is dat! Ik vind het eng en ontzettend spannend als er morgen weer een nieuwe week begint. Aanstaande zondag is namelijk mijn eerste bikini fitness wedstrijd! De laatste paar weken bestaat uit veel sporten, cardio en het eten van ontzettend veel vis. Sinds dit weekend heb ik eindelijk een nieuw schema, waarmee ik mijn spieren ga opvullen met koolhydraten. Na drie weken alleen eieren, vis, bleekselderij en rijst te hebben gegeten (ja, ook als ontbijt). Mag ik deze week genieten van havermout, zoete aardappel en lekkere kip! Oh, ik vind dit echt zo lekker! Het is nog steeds ontzettend clean allemaal, alleen een stuk hoger in koolhydraten. Dat is dus om de spieren goed op te vullen voor de wedstrijd, zodat ze er ook wat voller uitzien! Ik vind het echt een eng idee dat ik volgend weekend op zo'n groot podium sta. Maar ik heb er wel ontzettend veel zin in! Uiteraard zal ik achteraf de foto's plaatsen! Ben je benieuwd hoe mijn laatste week eraan toe gaat? Volg mij dan op Instagram @itisdash. Voornamelijk op Instastories plaats ik de laatste tijd veel foto's van mijn weg ernaar toe! Leuk als je me volgt! :-)


10 opmerkingen:

 1. For me it is absolutely the same ... time is flying so fast, it is really unbelievable!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw zo knap van jou. Je ziet er echt heel goed uit. Ik wens je heel veel succes de komende week en vooral zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat spannend! Ik ga het op Insta goed in de gaten houden:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOWW ben benieuwd hoe je wedstrijd is

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah ik zie je avontuur goed voorbij komen op Insta, zoveel respect voor jouw doorzettingsvermogen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice pictures Dash! :)
  xoxo


  www.luciagallegoblog.com

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon