Mijn eerste vlog!


Wah, ik deel mijn allereerste vlog op mijn blog! Oké.. dit is stiekem alweer de vierde vlog, maar ik had het nog niet eerder gedeeld op mijn blog! Ik vind het wel echt spannend om dit aan jullie te laten zien! Ik vind het sowieso een beetje een gek idee om continu tegen een camera te praten haha! Mijn eerste drie vlogs gaan vooral over mijn vakantie in Curaçao. Ben je benieuwd hoe het daar was? Abonneer je dan op mijn kanaal om de video’s te bekijken. Je vindt me als je mijn naam Dascha Boonstra in YouTube intikt. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn vierde vlog op mijn blog te laten zien, omdat ik in deze video weer thuis ben en jullie laat zien hoe mijn weg naar mijn eerste bikini wedstrijd gaat! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

10 opmerkingen:

 1. Vlogs are harder to do than most people realize. I also don't speak Dutch so I really can't comment too much on yours

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had nog niet eerder een vlog van je gezien dus vind deze extra leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk Dascha! Gaaf dat je bent begonnen met vloggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wonderful video dear, thanks for sharing, xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat leuk! De eerste video die ik van je zie, grappig om je na al die foto's in keer in bewegend beeld te zien haha! En je katten zijn echt te cute. Respect voor je meal preppen en sporten! Xx

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon