Sneak peek

Jeetje, er is gewoon alweer een nieuwe week aangebroken! Vorige week was ik de hele week met twee collega's in Amsterdam (we sliepen hier ook). We opende voor een week een My Jewellery pop-up store. Elke dag was er wel iets leuks te beleven in onze tijdelijke winkel. Ik vond het echt supergaaf om een week in Amsterdam te zijn. Oh, wat heb ik die stad toch gemist! Ik vind het geweldig dat je gewoon om 07:00u kan sporten, om 21:55 nog wat boodschappen kunt doen en dat je om elke hoek van de straat wel een heerlijke Low Fat Milk Cappuccino kan halen! In Veenendaal is dit allemaal een beetje anders! Toch was ik wel weer blij dat ik gisteren weer thuis was bij mijn vriend. Ik kijk wel terug naar een onwijs leuke en gezellige week! Afgelopen zaterdag hadden we als afsluiter bij Panache gegeten. Ik en mijn collega hadden samen een steak op van 800g. Het was mijn cheatmaaltijd en daarna had ik wel flinke buikpijn haha! Maar het was het waard! ;-) Hoe was jullie week?


8 opmerkingen:

 1. Great post!

  http://chicglamstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je bent prachtig! Heel gaaf je broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Het klinkt zo gezellig, jou werk. Gaaf dat je die switch gemaakt hebt. Je ziet er super leuk uit. Liefs Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel leuk dat je eens kan afwisselen tussen jouw plekje thuis en dan zo'n stad! Die steak is giga, hihi. Jouw ring en ketting lijken mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cool chicka! Wat leuk dat je het zo naar je zin hebt bij je nieuwe job. Die broek is gaaf en staat je super. 800 gram, wauw haha!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon