Pretty in pink!De vakantietijd is nu zo'n beetje aangebroken. Ik vind dit echt een van de leukste periode van het jaar! Of is dat toch kerst? Nee, ik kan niet kiezen! Laatst had ik wel even een stressmomentje! De tijd gaat zo ontzettend snel, dat het voor mijn gevoel gewoon nog april is. Ken je dat? Ik kwam er dus achter dat ik over drie weken al op vakantie ga! Nou ja.. ik heb twee maanden geleden al vrij gevraagd op het werk, maar mijn vriend en ik hebben nog steeds niks geboekt haha! We willen heel graag naar Kaapverdië. Het lijkt me echt prachtig daar! Maar elke keer als we plannen om in het weekend te boeken, dan zijn we zo druk en vergeten we het steeds. Nu hebben we voor komende zondag een wekkertje gezet. Stipt om 10:00 uur!

Nu ik laatst dus even zo'n stressmomentje had, ging ik als een gek op zoek naar leuke zomeritems. Ik vind de voorpret van zo'n vakantie altijd geweldig! Welke tijdschriften neem ik mee? Wat gaat er in mijn koffer? En heb ik wel genoeg aan vijf bikini's'? Het antwoord op de laatste vraag is NEE!! Ik vind het altijd belangrijk om veel leuke bikini's bij me te hebben. Op vakantie loop ik immers de hele dag in mijn bikini rond, vooral als ik op zo'n relax vakantie ben. Toen in laatst Instagram aan het afstruinen was, kwam ik op het account van LASCANA terecht. Ik houd echt van mooie lingerie en dat hebben ze zeker! Toen ik erachter kwam dat ze ook nog superleuke bikini's en strandkleding hebben, nam ik een kijkje op hun website! Ik was namelijk nog op zoek naar een bikini in een felroze kleur. Mijn bikini's bestaan voornamelijk uit zwart en grijs. Daar mag best wel een beetje kleur bij! Toch? Ik was echt blij toen ik deze mooie felroze bandeau bikini tegenkwam. Ik vind het ook heel sexy dat het topje aan de voorkant een open "V'tje" heeft! Ook vind ik het fijn dat ik eindelijk een bandeau model aan mijn triangel collectie mag toevoegen! Super handig voor als je geen witte bandjes op je schouders wilt! Wat vinden jullie van mijn nieuwe bikini van LASCANA? Ik kan echt niet wachten om hem over drie weken te dragen! Maar eerst nog even boeken natuurlijk! ;-)

19 opmerkingen:

 1. Prachtige bikini! Mooie kleur ook x http://www.justsavxnnah.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The pink bikini looks awsome :-*


  Melanie / www.goldzeitblog.de

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Very nice bikini! Thanks for sharing! 👌👌👌

  BeantwoordenVerwijderen
 4. first of all, gosh your cat is so cute.
  And the Bikini is amazing, I love this bright Color,
  perfect for summer.

  with love your AMELY ROSE

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik vind de kleur vooral prachtig! Ik ben zelf net op vakantie geweest maar herken wat jij zegt, het liefst ga ik meteen weer weg! Ik droeg vooral alleen de bikini met de warmte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n leuke bikini! :D Van bikini's heb je er nooit genoeg, zeker niet als je naar Kaapverdië gaat! :D

  xo Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Such a pretty bikini, I love the little frill details :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beautiful bikini! Love the details!

  http://chicglamstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuk kleurtje! zal je mooi staan iniedergeval :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write
  if you have time visit to my blog https://getsatisfaction.com/people/canhomonarchy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write
  if you have time visit to my blog https://www.skillshare.com/profile/Maixep-Minhkhang/4042699

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write
  if you have time visit to my blog : https://www.bibsonomy.org/user/maihienphuocson

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write
  if you have time visit to my blog : https://damynghelaichi.livejournal.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write
  if you have time visit to my blog : https://paper.li/~/publisher/16d1ff95-673a-46ee-8c49-b46205be01c7

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon