Weekly Glimpse of Dash!

1. Lekker relaxen!   //   2. Mijn prachtige bikini van Lascana!   //   3. Mooi roze huisje!
4. Beach time!   //   5. Tijd voor een work-out   //   6. Favoriete ontbijtje!

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie wat van mij hebben gehoord. Door omstandigheden kon ik even niet bloggen en ik was daarnaast ook anderhalve week met vakantie in Curacao. Sorry lieve mensen! Maar ik ben wel erg blij om weer terug te zijn, want het bloggen heb ik wel enorm gemist! In deze Weekly Glimpse laat ik jullie wat vakantiefoto's zien! Oh, wat heb ik ervan genoten! Ik kwam echt even tot rust. Ik hoop trouwens dat alles goed met jullie gaat! Zijn jullie al lekker op vakantie geweest? Ik ben benieuwd naar wat jullie de afgelopen weken hebben gedaan. Dus, brand los! ;-)

10 opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon