Summer essentials

JAA! IK BEN ER WEER! Het is een tijd geleden dat ik wat op mijn blog heb geschreven. De laatste tijd was het enorm hectisch op mijn werk en met het sporten erbij kon ik het even niet meer combineren. Ik had een aantal weken achter elkaar dat ik zes dagen per week aan het werk was en al mijn vrije tijd spendeerde ik in de sportschool. Zoals je weet ben ik volop bezig met mijn voorbereidingen voor mijn bikinifitness wedstrijd op 1 oktober. Het lijkt misschien nog ver weg, maar het gaat sneller dan je denkt! Tot nu toe gaat het goed en mijn vetpercentage zit op schema. Zouden jullie het leuk vinden als ik in mijn volgende blogpost hier wat uitgebreider over vertel? :-)

Ondanks de drukte de laatste tijd, heb ik bijna geen winkels meer gezien. Maar ik heb wel superveel leuke dingen online gekocht! Het stroomde gewoon pakketjes. Mijn vriend werd er op een gegeven moment helemaal gek van haha! Ik heb laatst deze toffe zwarte hakken gekocht bij Loavies. Ondanks dat de hakken best wel hoog zijn, lopen de schoenen echt heerlijk! Ook ben ik echt verliefd op mijn nieuwe zonnebril van River Island. Eindelijk heb ik een zonnebril gevonden die leuk staat en niet zo snel van mijn neus afzakt haha! Het suede-tasje heb ik gekocht bij My Jewellery. Wat vinden jullie van deze items? En welke is jullie favoriet?


16 opmerkingen:

 1. Gorgeous selection!
  Have a nice evening!
  Gil Zetbase

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful post :))

  Would you like to follow each other? If you like please lieve comment on my blog :))


  New post http://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/
  https://www.instagram.com/adrianafashionpuzzle/?hl=sr

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Your sandals are awsome :-*


  Melanie / www.goldzeitblog.de

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het super knap van je dat je meedoet aan een bikinifitness wedstrijd. Als iemand het kan, dan ben jij dat wel zeker. Soms vind ik andere prioriteiten ook net belangrijker dan bloggen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ZO gaaf dat je mee gaat doen! En je tas is zo geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat tof dat je meedoet aan de bikinifitness wedstrijd! Erg veel succes met trainen en alles daaromheen. Daarnaast echt geweldige schoentjes en een prachtige zonnebril. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lief berichtje, dankjewel! Hopelijk komt het allemaal goed hihi. Ik wens je een heel fijn weekend. Ga je nog wat leuks doen?

   xoxo

   Verwijderen
 7. Poeh, wat een drukte inderdaad! Hoop dat je ook goed je rust probeert te pakken! En wat interessant, meedoen aan een bikinifitness wedstrijd! Ben er heel benieuwd naar! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke accessoires! x http://www.justsavxnnah.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De items op de foto vind ik helemaal leuk! Zulke schoenen, die tas en bril zijn echt van die fijne basics voor de zomer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de hakken mooi! De kleur van die handtas is best leuk :) xx

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon