Touch of green


Blouse: Modemusthaves   //   Jeans/coat: Zara    //   Shoes: Sacha
Bag: Newdress

Hi lieve allemaal! Het is weer weekend, YES! En wat is het trouwens lekker weer. Oké, het is dan wel bewolkt maar het is zeker niet koud. Mijn werkweek was echt ontzettend druk. Zo was ik maandag en dinsdag in Amsterdam voor een event en de rest van de dagen waren het drukke kantoordagen. Hoe was jullie werk- of schoolweek? Ik ben wel blij dat het nu lekker weekend is. Gisteren luidde ik het weekend in met Anouk! Vandaag heb ik een gezellig dagje met mijn vriend en gaan we even de stad in. Vanavond heb ik een verjaardag van een vriendin en morgen is het natuurlijk moederdag. Wat gaan jullie je moeder geven?

22 opmerkingen:

 1. The blouse is cool! I love the color :-*

  Melanie / www.goldzeitblog.de

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt mooi! Gorgeous combination and overall casual vibe but still with that edge of glam from the softness of the blouse and stunning shoes!

  Gemma
  Faded Windmills

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the green shade!

  Liv

  livforstyle.net

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your blouse is so romantic... in love!
  Kisses, Paola.
  Expressyourself

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige combinatie, ik vind jouw schoenen helemaal te gek. Gaaf dat je het zo naar je zin hebt op je nieuwe werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb niets aan mijn moeder gegeven omdat zij er niet meer is, wel kreeg ik een lekker ontbijt, een zelfgemaakt hart van mijn zoon, een film en een boom als kado.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love the top with the ruffles!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat staat deze kleur je goed! x http://www.justsavxnnah.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie groene kleur, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleur! Je schoenen zijn ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw heel mooi! Wat heb je weer een super leuke combinatie gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! Die broek past je ook mooi! Wat fijn dat het zo goed gaat op je werk :) Ik had wat fijne spulletjes gekocht in Disney voor mama.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dash, how are you... you look lovely as always, green is a great color for you... I hope you are getting a little time to yourself to relax and enjoy life. I have been off blogging for a couple of months due to my health, it looks like it might be turning around... have a great week xox

  BeantwoordenVerwijderen
 14. You're gorgeous! I love outfits like this that combine girly tops with edgy jeans, the perfect juxtaposition!

  ZoeVogue|Bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I adore your blouse. The ruffle detailing is amazing.

  Her Hive

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige blouse! Ik zou zoiets zelf nooit kopen denk ik, maar als ik het zo aan zie vind ik het waanzinnig! Xx

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon