Sneak peek

Wah, het is alweer zondag! Wat is de week toch snel gegaan vind je niet? Wel moest ik echt weer wennen aan het koude weer. Als het een paar dagen super warm is geweest en het is ineens weer een paar graden kouder, dan heb ik daar echt moeite mee! Het voelde echt even alsof het weer herfst was haha! Dus ik kon mijn dikke grijze vest weer uit de kast halen ;-) Hoe was jullie week? Hebben jullie leuke dingen gedaan? Mijn week was best wel druk. Ik heb de hele week gewerkt en gisteren (zaterdag) moest ik meehelpen met de SAMPLE SALE van My Jewellery op het hoofdkantoor. Het was echt een mega drukke dag, maar wel ontzettend leuk. Ik keek mijn ogen uit met hoeveel mensen hier op af kwamen. Echt bizar! Toen ik thuis kwam, was ik gewoon echt kapot! Dus na zes dagen gewerkt te hebben deze week, ga ik het vandaag lekker rustig aan doen! Ik ga zo nutella pannenkoekjes als cheatlunch. Nu al zin in! Vanavond ga ik gezellig met mijn vriend uit eten. Wat zijn jullie plannen voor vandaag?


10 opmerkingen:

 1. Wauw je haar is prachtig, klinkt als een leuke maar drukke week! Geniet van je vrije dag <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel meis! Ja, het was zeker een drukke week! Hoe was jouw week?

   xoxo

   Verwijderen
 2. Jaloers op je Nutella pannenkoeken! Ik moest mijn regenjas bovenhalen. Zot weertje! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OH! DAT WAS ZO LEKKER HAHA! Ja balen hé dat het weer nu wat minder is?

   xoxo

   Verwijderen
 3. Oh na zes dagen vol aan de bak heb je zo een rustdagje met nutella pannenkoeken wel verdiend, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, dat voelde als extra genieten ;-) Hoe was jouw weekend?

   xoxo

   Verwijderen
 4. Je bent super bezig en wat lijkt me werken bij MYjewellery geweldig! En meid ik ben jaloers op je body! Tell me your secrets :$

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is zeker geweldig om hier te werken! :-D Ik train voor een bikinifitness wedstrijd en zit nu op best wel een streng dieet. Maar het is wel zo dat elk lichaam anders is en het voor iedereen anders werkt. Ik kan je wel tips geven. Wat wil je weten? ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 5. Wat een leuke zonnebril! Die rustige dag heb je wel verdiend na zoveel dagen werken! x http://www.justsavxnnah.com

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon