Sneak peek

Wow, morgen is het alweer woensdag! De tijd gaat veel te snel vind je niet? Hoe was jullie weekend trouwens? Hebben jullie ervan genoten? Afgelopen zaterdag ben ik gezellig met Anouk naar Nomads Festival geweest in Amsterdam. Wie nog meer? :-) Zondag ging ik lekker met mijn vriend uit eten! We hebben ergens spare-ribs gegeten. Het was mijn cheatmaaltijd en ik heb er echt van genoten! Ohhhh! Ik heb er nu alweer zin in!


11 opmerkingen:

 1. Spare-ribs daar ben ik zelf ook dol op. Leuke outfit heb je laten zien vandaag.:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. El negro me encanta..un saludo desde Murcia....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt alsof je een fijn weekend hebt gehad! Wat een mooi topje heb je aan zeg. Prachtig aan de achterkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love reading the recommendations of other people I am always looking for new blogs to read, I will take a look into this!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon