Daily Concepts - Spa to go skin pure


Zelf was ik nog niet bekend met het merk Daily Concepts. Toen ik laatst dit mooie Spa to Go Skin Pure pakketje ontving, werd ik al razend enthousiast van de uitstraling van het merk. De producten hebben een mooie lichte layout, een uniek concept en ze producten werken echt geweldig! De Daily Concepts Spa To Go Skin Pure is trouwens het allereerste Superfood Skin Treatment. Alleen dit al maakte mij enorm nieuwsgierig. Jullie ook? Lees dan gauw mijn review!

Wanneer je de verpakking opent, wordt je verrast met een heerlijke Spa-geur. Oh, wat is dit heerlijk zeg! Ik kreeg al gelijk zin om een heerlijk relax avondje te houden en dit deed ik dan ook! Ik probeerde dezelfde avond al gelijk het hele pakket uit. Ik moet zeggen dat alle producten heel erg fijn zijn! Mijn favoriete product is de Hydrating Lotion. Na het douchen, smeer ik mij in met deze lotion en het maakt mijn huid ontzettend zacht. Mijn vriend zegt altijd dat het lijkt alsof ik naar een spa ben geweest en zo voelt het ook!

Daily Concepts Cleansing Wash:
Dit is de eerste stap van het zuiveringsproces en dit reinigt de huid. Het bestaat uit een combinatie van zachte sulfaat en sulfiet-vrije stoffen die de huid niet uitdrogen. Deze body was bevat een huidverzorgende mix van Lavendel en Lucuma om irritate te kalmeren. Het ruikt echt heerlijk!

Daily Concepts Hydrating Lotion
De Lotion combineert vochtinbrengers met Sacha Inchi olie om voorzichtig de huid te zuiveren, terwijl de beschermende laag gerepareerd wordt. Lactic Acid verfijnt het huidoppervlakte.  

Daily Concepts Purging Mask

Deze heerlijke mask helpt bij het vrijgeven van opgesloten gifstoffen terwijl de huid diep gevoed wordt. Dit masker bevat Bosbes extract dat de huidskleur in balans houdt voor een betere teint. 

Daily Concepts Exfoliating Scrub:
Ik ben echt fan van deze Body Scrub! Nu het mooie weer is, lig ik regelmatig in de zon. Ik bescherm mijn huid altijd met een hoge factor en 's avonds scrub ik mijn huid extra goed. Deze heerlijke scrub combineert Tice Poeder, Abrikozen zaad en Non-GMO maïsmeel de huid te helpen om dode huidcellen te verwijderen. 


Daily Concepts Renewal Oil:
Deze olie voelt echt als een verwennerij voor de huid. De krachtige massage vermindert het vasthouden van vocht, reinigt de cellen van cellulitis en versterkt het immumnsysteem. Bovendien bevat deze olie een mix van rozemarijng, lavendel en eucalyptus om de bloedsomloop te stimuleren en het effectief verwijderen van giftige stoffen. 


Daily Concepts Your Stretch Wash Cloth:
Dit washanddoekje is super handig en je kunt je huid er goed mee reinigen! Wat grappig is, is dat er een zuignap in de verpakking zit waarmee je het washandje gemakkelijk op kunt hangen!


Dit pakket bevat zes geweldige producten! Het is niet alleen een heerlijke Spa Treatment voor thuis, maar het is ook ideaal om mee te nemen voor als je op vakantie gaat. Vooral als je huid extra zon krijgt en regelmatig de zee in gaat, is het nog belangrijker om je huid goed te beschermen. Dit pakketje is dus ideaal! :-) Je kunt hem bij John Beerens bestellen voor €69,95. Welk huidproduct neem jij graag mee op vakantie?

9 opmerkingen:

 1. I love the work you do on your blog, I hope to see you on my blog very soon!!
  💚💚💚

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie producten, ik ken het merk ook niet. De olie lijkt me erg fijn. Ben sowieso echt dol op huidolie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ook! Deze moet je zeker een keer proberen! Ruikt ook echt lekker!

   xoxo

   Verwijderen
 3. Lijkt me heerlijk! Kende het niet maar ziet er veel belovend uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thank you for your message sweetie!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lijken me dat fijne producten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. That product name seem to be good,thank you for bringing it to my attention.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon