Weekly Glimpse of Dash!

1. Tijd voor heerlijke koffie!!   //   2. Laatste outfit post!    //   3. Hoe mooi is dit roze huisje?
4. Weekendje weg!   //   5. Mooie Amsterdam!   //   6. Throwback to Scheveningen

Deze week is echt ontzettend snel gegaan! Ik kan het gewoon niet voorstellen dat het morgen alweer weekend is en jullie? Morgenavond heb ik een personeelsuitje van mijn vriend zijn werk. We gaan gezellig bowlen en daarna met z'n allen eten. Ik ben erg benieuwd, want ik heb zijn collega's stiekem nog nooit ontmoet. Zaterdag ga ik gezellig even langs mijn oma en lekker lunchen! En zondag een dagje naar Walibi! Ik hoop echt dat het droog blijft. De komende week blijft het gewoon rotweer. Echt balen! :-( Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

8 opmerkingen:

 1. Oei ik hoop inderdaad dat je zondag mooi weer hebt, het beloofd niet veel goeds. Iniedergeval fijn weekend! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love that top from your last outfit post! The weather has been rubbish here too, don't know what's happened to summer. Hope you have a great weekend :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Veel plezier in Walibi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, so many beautiful looks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij was het gister heel fijn weet voor Walibi!
  Fijne maandag! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een leuk weekend... hopelijk heb je het gisteren leuk gehad in Walibi!!!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon