Weekly Glimpse of Dash!

1. Hallo koffie!    //   2. Laatste outfit post   //   3. Smile!
4. Oh, wat mis ik je Filippijnen!   //   5. Mooi uitzicht!    //   6. Verliefd op deze roze bank

Wat was dit een ontzettende drukke week! Op het werk was het erg druk en het hele weekend was ook volgepland haha. Dit weekend was de Grand Opening van de vierde winkel van My Jewellery in Arnhem, dus we moesten er veel voor voorbereiden. Ik heb hier ook een vlog van gemaakt, die ik jullie binnenkort laat zien. Spannend! Gisteren ben ik dus ook nog naar Arnhem geweest. Maar gelukkig was ik gezellig met Anouk en plakte we er een dagje shoppen aan vast. Helaas hadden we de eerste trein gemist en de tweede trein kwam niet opdagen. Daardoor waren we pas laat in Arnhem, wat best wel jammer was. We hebben ontzettend lekker gegeten in Arneym. Zijn jullie daar weleens geweest? Daar kun je echt onwijs lekkere tapas lunchhapjes bestellen. Ik had dus een mini broodje kroket, broodje brie, broodje mozzarella, een tosti kaas en nog wat frietjes haha. Het was mijn cheatlunch, dus daar moest ik wel echt extra van genieten! ;-) Hoe was jullie weekend?

14 opmerkingen:

 1. The looks you wore are so cool!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ontzettend benieuwd naar je Vlog. Leuke foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. amazing post as usual :)
  have a nice week! :)

  http://itsmetijana.blogspot.rs/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I like your style *** Thank you for visiting my blog. Kiss: *
  http://vialedeipensieri11.it

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh ik ben ook echt verliefd op die roze bank! Zou ik dolgraag willen hihi. Leuk dat er een vierde winkel is geopend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig die roze jas! x http://www.justsavxnnah.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag een artikel op een blog al komen over de opening van Jewellery in Arnhem. Ik ben benieuwd naar je vlog. :-)Lekkere tapas daar ben ik ook dol op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke zetel! Hihi, geniet van je cheatlunches! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk om te zien. Je hebt zulk mooi haar Dasha! Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh die roze bank is echt geweldig. Wat een mooie look heb je op die foto trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat tof dat er weer een winkel bij los gaat.. lijkt me super tof om zo mee te maken!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. WOW WAT SUPER GAAF DIT. VAN MEZELF WEET IK DAT IK HET NIET ZOU KUNNEN DUS KAN NIET ANDERS ZEGGEN DAN DAT IK RESPECT VOOR JE HEB. hoa tuoi, hoa khai truong, shop hoa tuoi, cua hang hoa tuoi, hoa tuoi gia re, hoa tuoi dep, shop hoa tuoi dep, shop hoa tuoi gia re, cua hang hoa tuoi gia re

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon