Sneak peek

Wow, het is alweer maandag! Ik werk nu precies een maand bij My Jewellery. Wat gaat de tijd echt bizar snel! Ik voel me wel helemaal opgenomen in het bedrijf, wat echt superfijn is. Ik doe onwijs leuke dingen en mag leuke samenwerkingen met influencers aangaan. Ik vind het echt leuk om te doen allemaal! Na een drukke week, was ook mijn weekend behoorlijk druk. Zo had ik afgelopen zaterdag een vrijgezellenfeest van mijn lieve vriendinnetje en moest ik gisteren naar Rotterdam voor een teamtraining. Gelukkig lig ik helemaal op schema voor de wedstrijd. Ik vind het wel onwijs spannend allemaal en heb er echt zin in! Gelukkig heb ik nog een tijdje. Hoe was jullie weekend?


20 opmerkingen:

 1. Molto bello ti seguo passa da me ciao https://testoprovo.blogspot.it

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je je werk leuk vind! Lijkt me ook heel tof en leuk shirtje heb je aan. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat alles goed gaat op je werk! veel succes met je training! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blouse! x http://www.justsavxnnah.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. That top is so pretty.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je het goed hebt op werk. Jouw top is prachtig en staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo jaloers dat je een baan hebt daar! Geniet ervan! Nog steeds zo gaaf dat je mee gaat doen aan die wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben je bezig. Altijd leuk dat een vriendin gaat trouwen. Ik ben benieuwd over de wedstrijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen. Ik zal binnenkort eens foto's plaatsen :-D

   xoxo

   Verwijderen
 9. Elegant and stylish blouse! Green is amazing!
  MissGrey.ro
  https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/3-motive-ca-sa-comanzi-online-rochii-de-seara-pentru-botez/

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon