PERSONAL: FITNESS JOURNEYEen tijdje geleden heb ik jullie verteld dat ik mee ga doen met een bikini fitness wedstrijd. Ik ben al een aantal jaren bezig met fitness, maar ik heb nog nooit op zo’n hoog niveau gesport. Sinds maart zit ik bij een andere coach en we hebben mijn eerste wedstrijd gepland! YES! In oktober sta ik voor de eerste keer op het podium! Het was altijd al een soort droom geweest om dit te gaan doen. Ik moet namelijk altijd een doel hebben met iets. Toen ik al zo lang bezig was met fitness en niet vooruitkwam, wilde ik een nieuw doel voor mezelf stellen! Ik vind het zo ontzettend spannend! Op Instagram kreeg ik regelmatig de vraag of ik het leuk vind om af en toe een update te delen. Dus hierbij mijn eerste update! ;-)


PodiumEr zijn voor dames verschillende klasses om aan deel te nemen. De eerste klasse is de bikini-fitness, waar ik dus aan mee ga doen! Je moet strak en slank zijn en een redelijk laag vetpercentage hebben zodat je spieren lichtjes zichtbaar zijn. De bikini klasse is sierlijk en vrouwelijk! Ik wil namelijk geen vrouw worden waarbij je aan de achterkant denkt; ‘Is dat nou een man of een vrouw?’. Ik ben best wel meisjesachtig en houd ervan om vrouwelijk te blijven!


Voeding
Wanneer je het podium op wilt zijn er enkele zaken die vanaf dat moment een grote rol gaan spelen in je leven; Voeding, sport, slaap, je relatie, poseren en selfies. Ik heb sinds drie weken een ander voeding- en trainingsschema en de eerste twee weken is mijn vetpercentage al met 1,2% naar beneden gegaan. Bizar toch? Ik moet wel zeggen dat het heel erg wennen is. Ik eet nu ontzettend clean. Mijn eten bestaat voornamelijk uit veel eieren, verse groenten, kip en rijst. Alles moet ik ook afwegen, zodat ik genoeg binnenkrijg. Soms neem ik zelfs vier eiwitshakes per dag om mijn spieren continu te voeden. Alleen op zaterdag mag ik een ‘cheatlunch’ en ‘cheatmeal’. Vaak eet ik dan als lunch een tosti kaas en als diner een broodje hamburger met frietjes of een megavette pizza haha! Helaas mag ik op zaterdag alleen twee slechte maaltijden en dus ook geen slechte tussendoortjes meer zoals chocolade en kaas. GOSH.. wat mis ik dat zeg! Hoe bizar het ook klinkt: op maandag ben ik al bezig met wat voor slechte maaltijd ik op zaterdag ga eten haha.


Omgeving
Wanneer je ervoor kiest om dit te gaan doen, moet je er stiekem best wel wat voor laten! Je kunt met Pasen niet denken; ‘Oh, het is Pasen dus ik eet vandaag gewoon een croissantje’. Nee! Je moet je gewoon heel braaf aan je voedingsschema houden. Ik heb met Pasen bijvoorbeeld gewoon kip met rijst gegeten. Of ik het moeilijk vind? Ja, heel erg! Maar als je iets wilt doen wat je ontzettend graag wilt, dan heb je het er echt voor over! Mijn vriend steunt me gelukkig ontzettend goed hierin. Eén keer in de maand ga ik naar mijn coach in Rotterdam en dan zie ik ook alle andere teamleden die in hetzelfde schuitje zitten. Het is wel ontzettend gaaf om te doen hoe je lichaam reageert op het clean eten en het nieuwe trainingsschema. Als je zulke mooie resultaten ziet, krijg je ook weer motivatie om verder te gaan! En je kunt ook echt trots op jezelf zijn! 
16 opmerkingen:

 1. Wauw, klinkt wel echt als een grote committment! Tof dat je iets hebt gevonden waar je helemaal voor wilt gaan, ik ben benieuwd naar je eerste wedstrijd!

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is het zeker! Maar ik moet zeggen dat het wel onwijs tof is :-D

   xoxo

   Verwijderen
 2. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super spannend zeker weten een bikini fitness wedstrijd. Op het podium en dan ook nog helemaal aan een ander eetschema zitten. Al vind ik je lichaam al hartstikke mooi. Altijd mooi he om je getrainde lichaam te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat ontzettend stoer! Respect voor je discipline en toewijding! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat super gaaf dit. Van mezelf weet ik dat ik het niet zou kunnen dus kan niet anders zeggen dan dat ik respect voor je heb. Je ziet er dan ook wel echt super goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, wat lief van je meis! Dankjewel! :-) Echt lief haha!

   xoxo

   Verwijderen
 6. Wauw wat gaaf! Super leuk om te lezen Dasha! <3
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat goed dat je vriend je er ook in steunt! Ik zou ook uitkijken naar die cheatmeals hoor :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is echt superlief van hem! Waardeer dat echt :-)

   xoxo

   Verwijderen
 8. WOW WAT SUPER GAAF DIT. VAN MEZELF WEET IK DAT IK HET NIET ZOU KUNNEN DUS KAN NIET ANDERS ZEGGEN DAN DAT IK RESPECT VOOR JE HEB. hoa tuoi, hoa khai truong, shop hoa tuoi, cua hang hoa tuoi, hoa tuoi gia re, hoa tuoi dep, shop hoa tuoi dep, shop hoa tuoi gia re, cua hang hoa tuoi gia re

  BeantwoordenVerwijderen
 9. North Dakota Gov. Doug Burgum said he doesn't believe there's a "clear authorized path" for him to unilaterally expand North Dakota's playing legal guidelines to permit the 5 tribes to host web betting throughout the state. Secondary addictions can also occur in an effort minimize back} the unfavorable emotions created by the playing habit. However, some people who gamble never expertise another habit. Because of its harmful consequences, playing habit has become a big public well being concern in lots of} countries. In the months after he was fired, Stevens tried taking the antidepressant Paxil bet365 and saw a therapist, but he did not admit to Stacy that he was still playing nearly daily.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon