Suedine biker jacket

Jacket/shirt: My Jewellery   //   Jeans/shoes: Zara    //   Bag: Newdress
Sunglasses: Asos

Sinds ik vorige week ben begonnen als Influencer Marketeer bij My Jewellery, heb ik echt continu zin om te shoppen haha. Maar ja, vind je het gek als je de hele dag wordt omringd met allemaal leuke items? Op mijn tweede werkdag heb ik al een bestelling geplaatst op de webshop van My Jewellery. Ik zal maar niet zeggen wat ik allemaal besteld heb. Oeps! Om mijn zwak voor zwarte kleding een beetje los te laten, draag ik op de foto's een mooie roze biker jacket. De stof is echt super zacht en het jasje zit echt comfortabel. Eindelijk kan ik langzamerhand ook weer open schoenen aan. Dat draag ik echt het allerliefst. Wat vinden jullie van mijn spring look?

24 opmerkingen:

 1. Deze outfit is echt zoooo leuk! Love pink! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel tof jasje, leuk gecombineerd ook! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uiteindelijk heb je kleur gedragen. Jey! Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze vind ik echt een leuke outfit! wat een leuk vestje en schoenen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. you look so fresh and radiant in all pics! Love the combination of outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love the jacket and the sandals :-*

  Melanie / www.goldzeitblog.de

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Dat jasje is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauww zo tof! Die jacket is echt super leuk!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 9. nice post, like it :)
  have a nice week, kisses,
  Tijana

  http://itsmetijana.blogspot.rs/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit! Ik draag ook vaker zwart, vind het zelf toch moeilijk om soms uit mijn comfortzone te komen ;). Maar dat roze jasje vind ik wel erg leuk! ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I love your jacket. The colour is so pretty.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. VIND HET ZELF TOCH MOEILIJK OM SOMS UIT MIJN COMFORTZONE TE KOMEN ;). MAAR DAT ROZE JASJE VIND IK WEL ERG LEUK. Thank posthoa tuoi, hoa tuoi dep, shop hoa, điện hoa, dien hoa, hoa tươi, shop hoa tươi,hoa tươi giá rẻ, hoa tươi đẹp

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ontzettend leuk dat je daar werkt! (heb toevallig net je mailtje beantwoord, haha!)
  Dat jasje staat je super mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohmyyy de shoenen! Die zijn zo ontzettend tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke outfit!
  Een erg mooi jasje!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon