Weekly Glimpse of Dash!

1. Wat heb ik mijn Latte gemist haha!   //   2. Throwback to summer!   //   3. Wandelen met familie
4. Zomer!   //   5. Zwemmen @Philippines   //    6. Tricycles!

Ik ben inmiddels alweer bijna een week in Nederland. Toen ik terug kwam uit de Filippijnen moest ik de dag erna gelijk weer werken. Wat een hell was dat! Dat doe ik echt nooit meer haha. Ik had door een lange overstap een hele nacht overgeslagen en met zeven uur tijdsverschil (het was daar later) was ik op mijn werk echt een zombie. Het was echt even bikkelen de eerste twee werkdagen!

De vakantie in de Filippijnen was echt bijzonder! Als ik terugkijk, heb ik een hele fijne tijd gehad. Ik was daar met mijn vriend, mijn moeder en haar vriend. De eerste twee weken hebben we met z'n vieren elke dag bij mijn familie doorgebracht. Ik had ze al tien jaar niet gezien. Ik was stiekem wel een beetje zenuwachtig voor onze eerste ontmoeting na zo'n lange tijd. Want hoe zijn ze nu? Hoe leven ze? Vinden ze het wel fijn dat ze me zien? Allemaal vragen die stiekem door mijn hoofd heen gingen. De eerste dag bij mijn familie was heel fijn. Mijn tantes waren helemaal emotioneel. Echt bijzonder was dat! Toen we er nog maar een minuut waren, gingen ze gelijk eten voor ons koken. Ik had echt het gevoel dat ik ze vorig jaar voor het laatst heb gezien. Ze zijn zo gastvrij en hebben er echt voor gezorgd dat we ons echt op ons gemak voelden. Ik sliep samen met mijn vriend, mijn moeder en haar vriend in het huisje van mijn tante. Zij had haar huisje afgestaan en sliep twee weken in haar restaurantje zodat wij een fijne slaapplek hadden. Super lief natuurlijk! Het huisje was echt klein. Twee weken lang sliepen we met z'n vieren in een huisje van 18 m2. We zaten dus echt dag en nacht op elkaars lip! Mijn vriend en ik sliepen op een dun matrasje op de grond, omdat er geen ruimte was. Er was geen douche, dus moesten we ons wassen met een emmertje ijskoud water. Hoe gek het ook klinkt, ik was er na een aantal dagen wel aan gewend geraakt. Ik vond het wel vervelend dat ik mijn haren niet normaal kon wassen, maar zette me eroverheen en deed gewoon twee weken lang een knot in. Probleem opgelost ;-) Het was wel gaaf om mee te maken hoe zij leven. Eigenlijk zou iedereen dat een keer mee moeten maken! Wat hebben wij het dan over het algemeen toch goed en luxe in Nederland. Ik vond het echt een bijzondere ervaring. Ik heb er echt veel van geleerd en het heeft ook mijn ogen geopend. Na twee weken bij mijn familie geleefd te hebben, gingen mijn vriend en ik nog iets langer dan een week rondreizen door de Filippijnen. Helaas wilde we te veel zien in een korte tijd waardoor we soms de hele dag aan het reizen waren. Binnenkort geef ik in een uitgebreide blog tips voor plekken waar je echt naartoe moet gaan als je een keer naar de Filippijnen wilt gaan! De Filippijnen is echt prachtig! Je hebt er alles: vulkanen, jungles, stranden, bergen.. echt prachtig!


17 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het zo goed is meegevallen :) Benieuwd naar je tips! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je het zo leuk had in de Filipijnen! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Good to know you had a lovely holiday dear
  Do visit
  http://dimplekhadi.blogspot.com/2017/03/the-checkered-dress-that-reminds-me-of.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat je het zo naar je in hebt gehad! Ben benieuwd naar foto's en artikelen hierover hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I agree with you Dascha. .. it's good to see how others live. .. it makes you appreciate what you have even more xox ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt om jaloers op te zijn, De vakantie in de Filippijnen. Twee weken lang een knot zo zie je maar weer hoe vindingrijk je bent. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aah klinkt heerlijk!! Ben benieuwd naar meer foto s :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooi dat je bij je familie bent geweest en fijn dat jullie het goed hebben gehad met veel minder luxe dan in Nederland. Ik vind het cool dat je deelt hoe de situatie daar was.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon