Sneak peek

Allereerst; sorry, sorry en nog eens sorry voor dat ik zo lang niks van mij heb laten horen. Zoals jullie weten zat ik de afgelopen weken in de Filippijnen (hier komt nog een uitgebreide blog van). Ik had gehoopt in de Filippijnen te kunnen bloggen, maar het lukte me gewoon niet! De eerste twee weken van mijn vakantie zat ik bij familie die ik al 10 jaar niet had gezien. Ik kon het niet maken om bezig te zijn met mijn telefoon om te bloggen. Daarnaast had ik bij familie ook geen internet. Ik heb uiteindelijk een soort Wifi-kastje gekocht, maar die werkte soms echt ontzettend slecht haha. Na die twee weken bij familie heb ik iets langer dan een week nog rondgereisd met mijn vriend. Het was echt een bijzondere ervaring! Ook echt geweldig om mijn familie na zo'n lange tijd weer te zien. Ik heb besloten mijn familie om de 3 a 5 jaar weer op te zoeken! Want 10 jaar is gewoon echt belachelijk lang en niet normaal. In een volgende blog vertel ik wat uitgebreider over mijn ervaring en mijn reis die ik heb gemaakt! :-) Ik ben ook heel erg benieuwd hoe het eigenlijk met jullie gaat?


14 opmerkingen:

 1. I'm happy to see you back Dascha ... it's perfectly OK to take some time off blogging while visiting your family and vacationing. It'll be good to hear about your trip in your upcoming blogs xox ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je je familie weer heb kunnen zien! 10 jaar zonder, poef dat is inderdaad wel erg lang! Je foto's waren trouwens prachtig, ben benieuwd naar je volgende blog! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welcome back. I can't wait to hear more about your stay in the Philippines.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You look perfect in your gorgeous outfit, I love your glasses too, happy Monday:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben super benieuwd naar je ervaringen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf dat je bent geweest en je familie hebt gezien. Ik ben benieuwd naar de Filipijnen post.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I CAN'T WAIT TO HEAR MORE ABOUT YOUR STAY IN THE singapor.
  hoa tuoi

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon