Sweater with a sparkle

Coat: Sheinside   //   Sweater: H&M   //   Sunglasses: H&M    //    Pants: Zara
Shoes: Mango    //    Bag: Michael Kors

Deze look heb ik voor mijn vakantie gemaakt. Ik had toen een dikke jas en trui aan, maar dat is nu gelukkig niet meer nodig ;-) Toen ik terug kwam uit de Filippijnen was het echt wennen om weer in het koude Nederland te zijn. Daar was het namelijk elke dag 35 graden, dus super warm! Toen ik in Nederland aankwam regende het en waaide het ontzettend had. Nooit gedacht dat een week later de lente om te hoek kwam kijken! Want wat is het nu heerlijk weer! Gisteren heb ik even tien minuten buiten koffie gedronken met mijn collega's. We stonden uit de wind volop in het zonnetje. Oh, wat was dat genieten zeg! Ik merk ook gewoon aan mezelf dat ik ook echt vrolijk word van dit weer. Hebben jullie dat ook? :-D Geniet van jullie dag!

31 opmerkingen:

 1. I love the sweater and the coat :-*

  Melanie / www.goldzeitblog.de

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love the elegant combination!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me goed voorstellen zo'n verschil in temperatuur in Nederland en Filipijnen. Gelukkig vandaag hoeven wij even geen jas. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. you look so classy! Love the combination of outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe combinatie, die glittertrui en jas! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben automatisch heel vrolijk als de zon schijnt. Wat zie je er weer mooi uit op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat heb ik ook! Als het zonnetje schijnt, is het echt genieten! Heerlijk! :-)

   xoxo

   Verwijderen
 7. Helemaal niet goed zo'n temperatuurs verandering hihi. Ik vind je outfit in ieder geval top! Love the shoes en wat zit je makeup mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw Dasha, wat zie je er weer mooi uit! Ik ben echt fan van de schoentjes, heel mooi <3
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke sweater! En ja, wie houdt er nu niet van de zon :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. That coat is amazing. It's so chic.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thanks for sharing! Thanks ^^ I'm happy you like it! x You will like to see more fashion from here.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I love the sweater/coat Dash.. it has a great design. It must have been difficult coming from gorgeous weather in the Philippines and then going to cooler weather at home... Our spring that looked so promising a few weeks ago seems like it will be much longer coming... we have had snow a couple of time already... I am looking forward to spring now more than ever... xox

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb best graag koud weer, maar wat mij zo blij maakt nu, is dat het wat langer licht blijft buiten ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik vind het ook echt heerlijk dat het langer licht blijft! Laat de zomer maar komen hihi!

   xoxo

   Verwijderen
 14. WE HAVE HAD SNOW A COUPLE OF TIME ALREADY... I AM LOOKING FORWARD TO SPRING NOW MORE THAN EVER... XOX hoa tuoi

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon