Sneak peek

Misschien zien jullie wat minder van mij voorbij komen op mijn blog. Dat klopt helemaal! :-) De laatste tijd ben ik ontzettend druk op mijn werk, met freelance opdracht en nog allemaal andere dingen. Als ik even een week niet heb geblogd, mis ik het wel echt ontzettend! Hopelijk is het deze week weer wat normaler qua werk. Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie allemaal genoten van het weekend? Dit weekend heb ik helaas moeten werken aan een aantal opdrachten, maar ik heb vandaag toch wel iets heel bijzonders gedaan. Gisterochtend is mijn lieve vriendinnetje bevallen van haar eerste dochter. Wat is het een knappie! Vanochtend ben ik even bij haar en haar vriend op bezoek geweest om de lieve kleine baby te bewonderen. Was is het speciaal om zo'n kleintje in je armen te hebben! Ik ben echt helemaal verliefd haha!


16 opmerkingen:

 1. Oeh gefeliciteerd! Baby's zijn geweldig! Hoop dat je meer gaat bloggen als je er tijd voor hebt hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja! Ik vind ze ook wel echt geweldig. Super leuk altijd!

   xoxo

   Verwijderen
 2. Great post, you look beautiful in this styling :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto!! En over het bloggen: Dat snappen we toch helemaal girl, fijne avond! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hope you have a great week.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel succes met de opdracht en je werk. Leuk en lief zo een kleintje hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In love with that gray coat! ♥

  www.heresometimes.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great post) Thanks for sharing)
  Would you like to follow each other via g+? Please let me know and I follow you back)
  http://beyoutiful.com.ua

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Congratulations to your friend on her baby... how exciting for her xox

  I figured you were busy at work, I am glad to see you checking in. I have been so busy with many things that I haven't been able to write... I need to write soon... xox

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon