Weekly Glimpse of Dash!

1. Heerlijk!!    //   2. Laatste outfit post   //   3. 2017 wordt een mooi jaar!
4. Palm trees! Yeah!   //   5. Gezellig lunchen met Anouk #LUC Utrecht    //   6. Motivation!

Het is echt een chaos in mijn hoofd. Maar ik ben blij dat ik het nu even van mij af kan bloggen ;-) Ik heb een week niets op mijn blog geplaatst en ik heb het echt gemist. Op mijn werk is het namelijk erg druk, omdat er een spannende deadline ligt. In mijn vrije tijd sport ik bijna dagelijks en schrijf ik ook artikelen op freelance basis. Het is allemaal super leuk, maar wel ontzettend druk. Gelukkig heb ik dit weekend niets op de planning staan en ga ik echt even niets doen haha! De week gaat wel echt super snel voorbij, wat natuurlijk wel fijn is! Hoe is jullie week tot nu toe?

12 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat je in je vrije tijd lekker aan het sporten bent. Wauw jouw bovenlichaam ziet er mooi gespierd uit. Heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt zeker druk, vergeet niet om even te ontspannen. Wat voor sport doe je?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great photos, you have very active week :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love your coat from the second photo.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De weken vliegen hier ook voorbij! Maar vergeet niet af en toe een pauze te nemen he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rust nemen jij hihi! Wauw je lichaam, respect <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I am glad you were able to get a little free time to blog... It's good that some exciting things are happening at your job but we all need a little me time xox

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! :) Jouw armen zien er mooi gespierd uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon