Goals for 2017!

De tweede week van het nieuwe jaar is alweer bijna voorbij. Vind je ook dat het zo snel gaat? Ergens mis ik de feestdagen wel hoor! Maar nu de feestdagen voorbij zijn, mag het van mij echt wel lente worden. Voor het nieuwe jaar heb ik een aantal doelen opgesteld. Lees je mee?

1. Drie 'nieuwe' landen van mijn bucketlist bezoeken
De eerste vakantie van 2017 staat al gepland: over vier weken vertrek ik met mijn vriend naar de Filippijnen. Zelf ben ik half Filippijns (en nog een beetje Spaans) en heb mijn familie echt een hele lange tijd niet gezien. Ik ben dus heel erg benieuwd en kan echt niet wachten om erheen te gaan! We gaan ook een kleine rondreis maken en gaan onder andere naar Palawan en Cebu. Mijn doel is om verder dit jaar nog twee andere landen te bezoeken. Wie weet!

2. Sparen voor trouwen
Oeps, trouwen? Ja je hoort het goed! Mijn vriend en ik hebben al 6,5 jaar een relatie en wonen al ruim 5 jaar samen. Ik wil heel graag trouwen. Dat hoeft niet gelijk volgend jaar, maar over 3 jaar misschien! Maar daarvoor wil ik alvast heel graag sparen! Eerst maar eens zien of ik ooit gevraagd word natuurlijk haha! ;-)

3. Meedoen met een bikini fitnesswedstrijd
Ik train al iets langer dan een jaar met mijn coach. Dit jaar wil ik echt meedoen aan een wedstrijd. Ik wil dit al zo lang en kan echt niet wachten! Nu eerst maar een geschikte wedstrijd uitzoeken!

4. Een opleiding/cursus volgen
Ik wil heel graag een cursus online marketing volgen om mijn kennis te verbreden. Ik ben een leergierig persoon en wil mezelf graag blijven ontwikkelen. Hebben jullie ook eens een cursus gevolgd?

Wat zijn jullie doelen/voornemens voor 2017? :-D

20 opmerkingen:

 1. Dash, these are some great goals... I hope you get to travel to a few places this year and good luck with your exercise goals too... (I hope your boyfriend asks you to marry him soon xox )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, thank you dear Launna! Haha! I hope so to! ;-) What are your goals for this year? Wish you all the best!

   xoxo

   Verwijderen
 2. Je hebt hele mooie doelen en ik hoop dat je ze alle vier gaat halen. Dit moet jou wel lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! That's been a very long time . I hope he ask you to marry him this time...
  http://dimplekhadi.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopefully you'll get your wish for marriage

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great post and wonderful outfit my dear!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat heb jij leuke originele doelen! Dat bikini fitness vind ik zo onwijs vet! Neem ons aub hierin mee hihi! En dat sparen voor trouwen is nooit mis toch het gaat een hoop kosten zoiets. Succes het gaat je lukken hoor meid xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I hope you meet all your goals this year.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke goals voor 2017, veel succes ermee! ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige doelen voor 2017! :) Ik volg momenteel een wereldliteratuur cursus, en het bevalt me heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I wish you to realize all the goals dear ! :-) xoxo

  CHECK MY NEW POST PEOPLE :
  http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/01/frozen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Everyone should save something for their marriage. That's really a good step. I planned to quit smoking for the new year. I still couldn't quit it. Now I blame the winter and keep promising myself that I'm going to quit smoking in the next summer.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon