Favorite black beauty's

Hallo lieve allemaal! Hoe is jullie weekend? Ik hoop dat jullie er allemaal van genieten! De laatste tijd ben ik steeds meer aan het experimenteren met beautyproducten. Ik vind het leuk om verschillende merken te proberen en te kijken of het goed werkt. Op dit moment heb ik super veel favorieten, maar ik heb een selectie gemaakt op 'black beauty's'. De eerste is de tanningsspray van Marc Inbane. In de winter vind ik mezelf altijd wat bleekjes. Onder de zonnebank ga ik niet, dus ik vind het ideaal om af en toe deze spray te gebruiken voor een natuurlijke bruining. Deze spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De Marc Inbane Natural Tanning Spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is veilig te gebruiken. De spray geeft een natuurlijke bruining en je wordt dus helemaal niet oranje ;-) Het is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden. Één flacon is tot wel 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals. De grote fles is 200ml en is 39,95 euro. De kleine variant (50 ml) is 22,95 euro.

Daarnaast is de OPI nagellak - lady in black echt mijn favoriet. Nu de herfst is aangebroken draag ik sowieso meer donkere kleuren en dan vind ik een mooi zwart lakje echt prachtig op mijn nagels. Welke kleur is jullie favoriet tijdens de koudere dagen?

4 opmerkingen:

 1. O.P.I. makes some great nails polish. I haven't try out this color yet.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke producten, in de herfst en winter draag ik ook liever donkere kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik merk zelf ook in deze periode dat ik gauw donkere kleuren pak. Gaat het om kleding of make-up, het is zeker herkenbaar wat je zegt. Zelf ben ik niet zo van de zwarte kleuren nagellak, maar ieder zijn eigen <3

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon