Sneak peek

Bah, het weekend is echt veel te snel gegaan! Ik baal echt dat het alweer voorbij is (bijna dan) haha! Hoe was jullie weekend? Hebben jullie een hoop leuke dingen gedaan? Afgelopen vrijdag ben ik gezellig uit eten geweest met een oud collegaatje van me. Het was echt super gezellig. We hebben heerlijk gegeten bij een Wereldrestaurant. Zaterdag heb ik gezellig geluncht met mijn tante en 's avonds ging ik gezellig met mijn vriend eten bij goede vrienden van ons. Vriendinnetje van mij is zwanger. Ik vind het zo bijzonder! Ik legde mijn hand op haar buik en de baby was flink aan het trappelen! Vandaag is het een heerlijk rustig dagje. Het was prachtig weer!20 opmerkingen:

 1. Ik ben vandaag lekker wezen wandelen in de duinen. Het was echt lekker in het zonnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat heerlijk zeg :-D Dat is inderdaad even genieten.

   Love,
   Dascha

   Verwijderen
 2. Wow...it look super amazing...thx for sharing honey...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uit eten, dat is altijd super gezellig zeker met oude bekenden. Ik heb het ook vrij druk en laat naar bed afgelopen weekend en nu weer aan het werk. Gefeliciteerd met de zwangerschap van je vriendin, dat is altijd bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik houd daar echt van! Ik kan daar zo van genieten! Oh, dat is inderdaad wel druk. Hoe gaat het op je werk?

   xoxo

   Verwijderen
 4. Gezellig zo een weekend met vrienden en familie. Wat leuk dat jouw vriendinnetje zwanger is, ik vind dit toch altijd bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een heerlijk weekend! Die van mij was ook leuk, naar de film geweest op vrijdag en gister lekker wezen eten. Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The weekend sure does go by super fast.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt wel als een gezellig weekend! Ikzelf heb een heel rustig weekend achter de rug, maar daar kan ik ook heel erg van genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was het zeker! Een rustig weekend kan ook lekker zijn ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 8. Lijkt me een gezellig weekend dat je had! :) Het mijne was wat rustiger, quality time met m'n vriend en zondags bij m'n mama langs geweest :). x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat je leuke dingen hebt meegemaakt met vrienden en vriendinnen, ik vind dat altijd heerlijk om te doen, en om weer gezellig bij te kletsen!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Amazing Love:) In Love
  Happy Day:) Kiss
  Newpost:http://openklosetfashion.blogspot.pt/2016/10/unique-gift-ideas-by-uncommongoods.html#disqus_thread

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb heerlijk vakantie. Yay. Wat mooi van de baby!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon