The overkneesJacket: Kenzaa  //   Shirt: H&M   //   Jeans/overkee boots: Zara
Sunglasses: Asos   //   Bag: NewDress

Whoop whoop! De vrijdag is aangebroken. Het is ongelooflijk hoe snel deze week is gegaan. Soms snap ik het niet meer hoor! Niet alleen de weekenden gaan snel, maar ook de doordeweekse dagen op het werk. Maar aan de ene kant is dat alleen maar een goed teken toch? ;-) Ik wilde al heel lang overknee laarzen met een hak. Na lang zoeken kwam ik deze laarzen tegen bij de Zara! Ze zitten echt heerlijk en vooral het nu wat kouder wordt, komen ze goed van pas. Wat vinden jullie van mijn laarzen?


17 opmerkingen:

 1. Loveeeeeeeee for overkneeboots! Ik draag ze ook al jaren en gaan eigenlijk nooit uit de mode <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Loving the boots.

  Liv

  www.livforstyle.net

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tu chaqueta es una pasada, que chula, PRETTY

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze zijn zo leuk! Volgens mij heb ik deze in het bruin aangehad ;-) ik vind ze echt heel cool.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat klopt inderdaad. Je hebt ze ook nog in het bruin hihi!

   xoxo

   Verwijderen
 5. Ik dacht eerst dat het een mooie overgang was op je jeans. Ik vind ze wel mooi staan bij jou! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is al gezegd, maar die overknees staan je inderdaad geweldig! Love it! X

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon