Home made relax mask

Helloo everyone<3

Alhoewel ik al zomervakantie heb, heb ik het erg druk met mijn nieuwe huisje. Vandaar dat ik een hele lange tijd niks heb gepost. Ik typ nu mijn blog berichten op m'n IPhone omdat ik pas over vier weken weer internet heb:(

Vorige week donderdag hebben mijn vriend en ik de sleutel van onze nieuwe appartementje gekregen. Sinds die tijd zijn we gelijk begonnen met klussen. We hebben alle muren geverfd of behangt, nieuwe vloeren gelegd en alles goed schoon gemaakt! We hebben veel hulp van iedereen gehad, want zonder hun was het ons niet gelukt om dit binnen vijf dagen af te krijgen! Dinsdag hebben wij alles oververhuisd en dit was ook het eerste nachtje dat wij er in sliepen. We zijn nog druk bezig om alles in te richten en de dozen uit te pakken. Wanneer alles klaar is, zullen er snel foto's volgen!

Iedereen is wel eens druk met werken, school, verhuizen of hele andere dingen. Daarom heeft iedereen ook wel is zijn relax momentjes nodig. Vooral wij meiden vinden het heerlijk om onszelf te verwennen met een lekker maskertje. En jongens kunnen dit natuurlijk ook doen;) Dit hoef je voortaan niet meer te kopen. Je kunt je relax maskertjes heel gemakkelijk zelf maken met verschillende producten die je in huis hebt. Ik heb een lijstje met zelf-te -maken maskertjes voor jullie opgezocht!

Geen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon