Primark shopping

Hee party people!

Helaas zit het weekend er weer bijna op voor de meeste van jullie. Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben gehad, ik in ieder geval wel! Ik heb gewinkeld, gewerkt, familie bezoekjes gedaan en natuurlijk voetbal gekeken! Maar daar zal ik verder maar niks over zeggen;) Alleen hopen dat Nederland wint tegen Duitsland en Portugal!

Vrijdag ben ik met Isabel wezen winkelen in Zaandam en Amsterdam. We zijn eerst naar de Primark in Zaandam geweest. Eerst vond ik de Primark eigenlijk helemaal niks. Ik ben een keer bij die ene in Rotterdam geweest. Daar was het echt veel te druk, een gaos en geen leuke kleding. Ik dacht dat ik nooit meer naar de Primark zou gaan, totdat ik in die van Zaandam kwam. De Primark in Zaandam is netjes en er lopen geen chagrijnige personeel rond! Er waren echt onwijs veel leuke kleding! Tot mijn grote verbazing zat m'n shopping bag al helemaal vol! Ik had een maximum voor mezelf gesteld om uit te geven dus heb drie kwart weg moeten doen haha! Uiteindelijk heb ik gekozen voor een hot pink jacket, een safari leggig en een onwijs leuke ketting. Ik was nog geen eens 30 euro kwijt! Dat is nog eens goedkoop winkelen:D

Geen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon