Summer vacation

Hello sunshines!

Gister heb ik echt een super dag gehad! Ik moest om half 6 in de OCHTEND al opstaan om naar school te gaan voor mijn allerlaatste tentamen van het eerste school jaar! Ik ging op tijd weg, want ik was bang dat ik vertraging zou hebben en ik niet meer op tijd kwam. Ik heb al twee keer eerder dikke vertraging (van een uur) gehad toen ik naar een belangrijke tentamen moest. Maar gelukkig was ik gister dik op tijd! Het tentamen ging goed, ik heb hem gehaald! Nog drie cijfers terug krijgen, en dan heb ik hopelijk mijn propedeuse behaald in één jaar!:) Maar nu eerst 14 weken zomer vakantie Joehoeeee!

Om deze dag goed af te sluiten ben ik met mijn vriend uit eten geweest bij Kiyoshi. Zelf werk ik ook bij Kiyoshi maar heb er nog nooit zelf gegeten. Dus vond dit een goed moment om dat te gaan doen! Het eten is verrukkelijk! Je heb keuze uit 96 gerrechten waar je onbeperkt van mag eten! Van vis tot vlees en van salades tot tientallen sushi's.

Nu ben ik deze komende dagen erg druk met verhuizen! Mijn vriend en ik hebben een nieuwe woning. Toen we gister terug kwamen van uit eten gingen we meteen wat spullen inpakken. Het is nu een enorme bende in huis. Vandaag komt mijn lieve vriendinnetje en familie helpen met inpakken. Morgen krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning en kunnen dan meteen beginnen met klussen en verfen! Ik heb er zin in!!!! :)Het eten bij Kiyoshi.         Blazer: Mango
                                                                   Shirt: H&M
                                                                   Jeans: Zara  
                                                                   Shoes: Thailand                                                                                             


1 opmerking:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon