Rock it with Sacha!


Jeans/jacket: Zara   //   Sweater: H&M    //   Bag: Michael Kors


Ik moet echt ontzettend wennen aan het koude weer! Vorige week was het zelf nog een dagje vijftien graden. Dat kun je je nu toch niet meer voorstellen? Alhoewel ik echt een zomertype ben, heb ik wel ontzettend veel zin in de winter. Nou ja, ik heb eigenlijk meer zin in de gezellige dagen die eraan komen! Oké.. en stiekem ook een beetje in sneeuw! De afgelopen dagen heb ik veel nieuwe items gescoord voor de koude winter die eraan komt Zo kocht ik deze fluffy teddy jas en werd ik opslag verliefd op deze high heels van Steve Madden die ik kocht op de website van Sacha. Ik was al echt heel lang op zoek naar toffe biker boots en leuke enkellaarsjes met een blokhak. Omdat Sacha heel veel leuke biker boots heeft, kon ik maar moeilijk kiezen welke het ging worden. Ik heb altijd last van keuze stress haha! Herken je dat? Uiteindelijk heb ik gekozen voor deze leuke enkellaarsjes met blokhak van Steve Madden, omdat ik van mezelf niet alles tegelijk mag bestellen. Maar stiekem heb ik nog twee verschillende Biker Boots in mijn winkelmandje liggen. Dit weekend ben ik jarig, dus wie weet kan ik ze volgende gewoon gewoon allebei bestellen hihi! Ik ben in ieder geval al heel blij met de enkellaarsjes! Ze zitten nauwsluitend om je enkels en hebben een hele mooie blokhak! De hakken zijn basic, maar het glimmende stofje maakt ze net iets sexier. De blokhak is 10 cm; een perfecte lengte! Het zijn de perfecte enkellaarsjes met hakken waar je wel een tijdje op kan lopen zonder zere voeten te krijgen. Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst? Ik ben er in ieder geval heel blij mee! In mijn volgende post zie je wat betere foto’s van deze mooie enkellaarsjes!

11 opmerkingen:

 1. Today it was 13C here, warmer than it usually has been at least

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit heb je aan! Ik vind je laarsjes erg mooi, leuk ook voor een party outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh, jouw jas is echt zo mooi he! En heel deze outfit staat je echt top meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke laarsjes, mooi dat ze zo nauw sluiten om je enkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onwijs mooie laarsjes; leuk stofje en mooi zo nauwsluitend! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh die schoenen zijn zo nais. Mooi outfitje weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet echt ontzettend wennen aan het koude weer! Vorige week was het zelf nog een dagje vijftien graden. Dat kun je je nu toch niet meer voorstellen? Alhoewel ik echt een zomertype ben, heb ik wel ontzettend veel zin in de winter. shawls and wraps , evening shawls and wraps , formal wraps and shawls , cashmere wraps and shawls , ladies wraps and shawls , silver shawls and wraps , black shawls and wraps , woolen wraps and shawls , bridal shawls and wraps , knitted shawls and wraps , fur wraps and shawls , white wraps and shawls , wedding shawls and wraps Nou ja, ik heb eigenlijk meer zin in de gezellige dagen die eraan komen! Oké.. en stiekem ook een beetje in sneeuw! De afgelopen dagen heb ik veel nieuwe items gescoord voor de koude winter die eraan komt Zo kocht ik deze fluffy teddy jas en werd ik opslag verliefd op deze high heels van Steve Madden die ik kocht op de website van Sacha. Ik was al echt heel lang op zoek naar toffe biker boots en leuke enkellaarsjes met een blokhak.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon