The nudes

Oké, ik moet bekennen dat ik echt verslaafd ben aan de lipsticks van MAC! Elke keer heb ik weer het gevoel dat ik een nieuwe moet kopen haha! Toen ik een tijdje geleden in Utrecht was en langs de Douglas liep, moest ik gewoon even kijken naar al deze prachtige lipsticks. Wat een keuze! Ik kon gewoon helemaal niet kiezen voor welke kleur ik ging. Uiteindelijk ging ik voor 'Matte Honey Love'. Het is een nude-achtige kleur en je moet er echt van houden! Ik heb best wel lichte lippen van mezelf, dus deze lipstick geeft mijn lippen net wat meer kleur, maar wel op een hele natuurlijke manier. De nagellak van Make-up Studio past helemaal perfect bij de lipstick. Het lakje bevat glitters en maakt het net even sprankelend ;-)

12 opmerkingen:

 1. This lipstick looks wonderful! Happy weekend dear :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken die kleur lipstick van MAC nog helemaal niet, maar hij lijkt me prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love these colours!
  Christina ♥ https://caliope-couture.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur lipstick is dat, die kende ik nog niet! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Your frame will produce extra stress hormone, referred to as cortisol, if you exceed an hour lengthy workout. Cortisol blocks testosterone, which reasons much less performance for the duration of exercises. if you keep your workout routines beneath sixty minutes, http://t-rexmuscleadvice.com/alpha-monster-advanced/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dash, I love that natural shade of lipstick... it's very pretty xox

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon