Sneak peek

Wow, wat is het weekend toch snel gegaan! Ik heb ergens het gevoel dat ik helemaal geen weekend heb gehad. Ken je dat gevoel? Afgelopen vrijdag ging ik gezellig met Anouk drankjes drinken. Ze was voor bijna vier weken in Amerika en had echt het gevoel dat ik haar drie maanden niet had gezien haha! Ik ben wel heel erg blij dat ze weer terug is! Alleen nu ga ik volgende week naar de Filippijnen voor drie weken. Vandaag ben ik met mijn vriend alles aan het regelen. We hebben de backpacks opgehaald bij mijn zwager en zijn nu onze reis aan het uitstippelen. Super spannend! Gisteren heb ik nog gezellig koffie gedronken bij mijn oma en moeder. 's Avonds ben ik met mijn vriend uit eten geweest. Een super druk, maar gezellig weekend. Hoe is jullie weekend?11 opmerkingen:

 1. You look wonderful dear!! I love your fur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. That jacket is so pretty.
  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf dat jullie naar de Filipijnen gaan! Wauw! Ik hoop dat je wat foto's van de vakantie gaat delen hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You look so fabulous in that fur coat! Slaying it completely!

  xx
  Makeup, Style and Sugar
  https://simpliannie.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. from this newsletter accurately and contain them into your habitual to build energy and muscle in a healthful and lasting way. Muscle building will preserve you healthy and match and can be very enjoyable while achieved the proper way! http://t-rexmuscleadvice.com/alpha-monster-advanced/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dash, I love your cute black jacket, it looks cozy and chic... xox

  By the time I get caught up, you will be back from the Philippines... I am excited to read about your trip xox

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon