Sneak peek

Oh, het weekend is alweer bijna voorbij! Dit was mijn eerste werkweek weer na de kerstvakantie. Ik heb tien dagen vrij gehad en heb er echt onwijs veel van genoten! Zo ben ik bij mijn zwangere vriendinnetje geweest, ben ik met een andere vriendin in Utrecht geweest en heb ik een onwijs gezellig Oud en Nieuw weekend gehad! Ik ben echt benieuwd wat het nieuwe jaar me allemaal gaat brengen. In een uitgebreidere post laat ik zien wat mijn doelen zijn en hoe ik dat wil gaan bereiken. Wat zijn jouw doelen voor 2017?


10 opmerkingen:

 1. You look so perfect my dear! I love your coat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy New Year. That coat looks gorgeous.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Loving your style!

  Liv

  www.livforstyle.net

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I like your cost Dash... it looks so chic on you... I haven't made any resolutions this year... I have a goal I have had for awhile and that is get healthy again, I loved how I felt when I was in better shape, it is time to get back there xox

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon