Weekly Glimpse of Dash!

1. Ik kan niet zonder mijn koffie haha!   //   2. Laatste outfit post   //   3. Selfie!
4. Jaaaa, bijna lente ;-)   //   5. Eerste reis van 2017 staat!   //   6. Met lieve Snowy

Oh, wat was dit een heerlijk weekend! Afgelopen vrijdag ging ik met twee collega's gezellig wat eten en drinken in Utrecht. We hebben heerlijk gegeten bij de Zwarte Vosch; dit is echt een aanrader! Het is een tapasrestaurant en verre weg van standaard. Ik heb denk ik nog nooit in mijn leven zulke lekkere tapas gegeten. Het eten was echt apart, maar super lekker! Zo at ik bijvoorbeeld een broodje burger met pekingeend, stoofschotel van entrecote, brioche van zalm met kaviaar, broodje kip met truffelmayonaise en een Spaans kaasplakje. YUM! Zaterdag heb ik gezellig met een vriendinnetje geluncht en 's avonds ging ik gezellig friet eten bij vrienden haha! Hoe was jullie weekend?


19 opmerkingen:

 1. Great that you had nice weekend :-) Last weekend I was training how to make sushi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG; love the photos!
  Great post!
  I would really love for you to check out my latest post
  Keep in touch~
  Kaiyo Aino Blog > New Post is Up!

  Kaiyo Aino Blog
  Facebook
  Instagram

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SNowy is echt cute he! oh jij hebt volgens mij ook een mooie reis in het vooruitzicht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en klinkt als een fijn weekend met lekker eten ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat de eerste reis in 2017 een feit is! Mooie foto's weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Snowy is so sweet Dash... and I adore your black coat, it looks chic on you xox

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh dat eten klinkt echt heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Your jacket is amazing.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon