Sneak peek

Oh, wat is het weekend toch weer snel gegaan! Ik heb evht een heel fijn weekend gehad en jullie? Vrijdag ben ik gezellig met een vriendin naar  de sauna geweest. Ik ben echt heerlijk tot rust gekomen. Zo'n avondje sauna is echt relaxed! Zaterdag heb ik gezellig met mijn vriend geluncht op een boerderij, waar ze alle producten zelf vers maken. Ik heb denk ik nog nooit zo lekker geluncht haha. Gisteren was de babyshower van een vriendin, die ik georganiseerd had. Ze hadvecht niks door en stond helemaal perplex toen ze thuis kwam. Geniaal! Het was een gezellige middag met veel eten, cadeaus en ze heeft ook een mooie buikschildering gehad.


15 opmerkingen:

 1. Klinkt als een heerlijk weekend! Leuke foto! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh! Dat topje (of is het een jurkje) vind ik er heel tof uitzien! Ik ben benieuwd naar de hele outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. U look really cool:) i like it:) follow! now waiting for U:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet er weer geweldig uit. Ik ben benieuwd naar de hele outfit. Is het een jurkje?
  Leuk dat je zwangere vriendin helemaal niks door had.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sound like you had a packed weekend. At least you had a great time.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. You look amazing) Thanks for interesting post)
  Would you like to follow each other?
  http://beyoutiful.com.ua

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon