Hotel Tégnerlunden


Om mijn liefde nog een keer met jullie te delen, sluit ik af met een artikel over het hotel waar we verbleven. Ik kreeg van een aantal van jullie de vraag ik welk hotel ik verbleef.  Ik verbleef in een hotel in Normalm, ongeveer 5 minuten lopen van het stadscentrum. Het hotel is klein, heeft een gezellige Zweedse interieur en de mensen zijn onwijs aardig! Daarnaast was het ontbijt echt heerlijk! Elke dag konden we genieten van het continentaal ontbijt. Dit bestond uit knäckebröd, andere heerlijke broden, verschillende kazen, vleeswaren, verse eitjes, fruit, yoghurt en noem maar op ;-) Ik heb er helaas geen foto's van gemaakt. Shame on me!

Het hotel zit dus op 5 minuten lopen van het stadscentrum. Dit was echt ideaal! Na een dag winkelen kon je snel je spullen dumpen en daarna kon je weer terug ;-) Het hotel was helemaal niet zo duur, omdat het niet officieel midden in het centrum valt. Maar dit vind ik totaal niet erg, want een klein stukje lopen vind ik heerlijk! Op blogs wordt er voornamelijk aangeraden om in Södermalm te verblijven, omdat dit een hippe en toffe omgeving is. Dit vind ik ook, maar toch vind ik het fijner om vlakbij het winkelcentrum te verblijven. Schuilt er hier een shopaholic in mij? Vanaf ons hotel was het ongeveer een half uurtje lopen naar Södermalm. We zijn er zelfs twee keer geweest en al lijkt het lang lopen, als je door de leuke straten van Stockholm loopt, dan heb je dat echt niet door ;-) We hebben in Stockholm alles lopend gedaan en dit is goed te doen! Neem wel je stevige wandelschoenen mee, want deze heb je wel nodig. We hebben niets met de fiets of metro gedaan. We hebben zelfs op een dag 15 kilometer gelopen. Heerlijk! Na een dag lopen is het dan echt fijn om dan even bij te komen bij Espresso House met een heerlijke Flat White ;-)

18 opmerkingen:

 1. Ziet er sfeervol uit! Heel handig ook lekker in het centrum!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This looks like an awsome place :-*

  Melanie / www.goldzeitblog.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er gezellig uit! En leuk dat het niet zo ver lopen is tot aan het shoppingcenter hihi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very beautiful hotel! Woooow so cozy! Xo dear
  http://pazzadimoda.blogspot.it/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. That place looks really nice.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh wat een leuk interieur in dat hotel! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi interieur, daar hou ik echt van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er mooi uit en een goed ontbijt is wel super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat jullie zo lekker centraal zaten en wow 15 kilometer wandelen. Lekker hoor! Shoppen, cardio en dit tijdens een city trip kijk that's the good life ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon