Sneak peek

Wat stom! Gisteren wilde ik een post plaatsen, maar ik kon helemaal geen foto's uploaden op Blogger. Wie had hier nog meer last van? Maar.. inmiddels is het gelukt ;-) Deze foto is afgelopen zondag gemaakt. Het was toen koud, maar wel zonnig waardoor het toch wel lekker was buiten. Ik moet echt nog even wennen dat het eerder donker wordt en het frisser is buiten. Maar aan de ene kant vind ik het ook wel heel erg gezellig om 's avonds lekker binnen te zitten en te knuffelen met mijn katjes.


10 opmerkingen:

 1. Een te gekke outfit, ik houd van streepjes en fake fur. Je ziet er heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige jas! Ik heb gisteren zelf geen problemen ondervonden met het uploaden bij blogger.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! You look so pretty!!!Have a successful day dear!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. That stink you were having blogging issue yesterday.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou echt van dit weer, zonnig maar kouder ^^. Leuke jas heb je hier aan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Your coat looks amazing.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon