Fluffy loafers
Oeps! Deze week houd ik me niet zo netjes aan mijn blogschema. Ik heb een super drukke week achter de rug gehad en elke keer als ik thuis kwam, dan moest ik weer iets doen. In mijn hoofd heb ik een planning voor mijn blog en kan er eigenlijk niet zo goed tegen als ik er vanaf wijk haha. Herken je dat? Deze week komt het wel weer goed! ;-)

Zoals jullie weten heb ik vorige week zaterdag gezellig met een vriendin gewinkeld in Arnhem. Het was toen National Glamour Day waar je 20% korting kreeg op geselecteerde winkels (je moest wel de Glamour bij je hebben). Deze loafers vond ik bij de Mango. Door de Glamour kreeg ik maar liefst 14 euro korting. Ka ching! Ik heb weer geld bespaard ;-) (soort van). De loafers zijn zwart en hebben een fluffy structuur. Wat vinden jullie ervan?

19 opmerkingen:

 1. omg i love them!

  kisses
  Imran

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs leuke schoenen, zeker omdat ze zo heerlijk fluffy zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat ze fluffy zijn! Daar hou ik van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De loafers zijn superleuk! Ik vind zo'n fluffy structuur wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Those shoes are so pretty.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke schoenen! Als ik dat aantrek zie ik er zo tuttig uit gelijk altijd maar ik vind het bij anderen altijd zo mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh heel mooi! En altijd fijn, zon besparing ;) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze echt erg mooi! Het is eens iets anders dan de gewone loafers die iedereen kent!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn super leuk! elke keer wanneer ik dit sort schoenen zie wil ik ze direct hebben, alleen zijn ze wel wat koud voor de herfst/winter :(, but I still love them tho!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is ook wel zo ;-) Maar voor nu gaat het gelukkig nog wel hihi!

   xoxo

   Verwijderen
 10. Ik ben zelf nog niet uit of ik loafers leuk vind.. Ik denk dat ik gewoon eens er een paar moet passen. Maar ik vind dat structuurtje nog wel mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon