Sneak peek


Ligt het nou aan mij of gaat het weekend weer zo snel? Ik begon mijn weekend goed door afgelopen vrijdag wat met een vriendin wat te drinken. We hebben gezellig geborreld bij een leuk eettentje. Zaterdag ging ik koffie drinken bij mijn oma, ben ik wezen lunchen met mijn tante en heb ik 's avonds de verjaardag van mijn moeder gevierd (I know, ik ben echt een familiemens) Morgen is mijn moeder pas echt jarig, maar je verjaardag vieren in het weekend is toch even wat leuker ;-) We zijn gezellig uit eten geweest en daarna zijn we nog met z'n allen in een cafe geweest. Vandaag had ik een verjaardag van mijn kleine nichtje die 4 jaar oud is geworden. Een lekker druk weekend dus! Hoe was jullie weekend? Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie allemaal hebben gedaan!


19 opmerkingen:

 1. Wat heb je een leuk weekend gehad! Alvast gefeliciteerd met je moeder! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. cute two piece

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I am glad your mom had a nice birthday and whoa to the weekends fly by Dash... I totally enjoy them when they are here xox

  BeantwoordenVerwijderen
 4. really nice crop top!

  blog: www.fashi0n-m0de.blogspot.it
  youtube: https://www.youtube.com/enricasciarretta-fashionmode

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super cute look...
  http://sepatuholig.blogspot.com
  IG @grace_njio

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je moeder een leuke verjaardag had! En wat heb je een ontzettend toffe outfit aan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een goed weekend! Complimenten ook voor de outfit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het weekend gaat inderdaad enorm snel! Te snel soms :). Leuk topje heb je hier aan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je moeder! Wat zie je er weer te gek uit met je mooie outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd meid met je moeder! k wordt helemaal afgeleid door je toffe outfit trouwens. Heel erg gaaf! Mijn weekend was ook leuk. Lekker gechilled, daar was ik echt aan toe. Niet heel spannend dus, maar vooral gewoon lekker filmpjes gekeken en dat soort dingen;)Liefs www.melikebeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief om te horen hihi! Dank je wel! Ah, dat klinkt als een fijn weekend!

   xoxo

   Verwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon