Baby Snowy
Sommigen van jullie weten misschien dat ik sinds vorige maand een nieuwe kitten erbij heb genomen. Maar ik kwam er net achter dat ik nog hier nog helemaal geen post over heb geschreven. Sorry sorry! Tijdens mijn vakantie op de Malediven heb ik heel veel nagedacht over van alles en nog wat. Zo vond ik eigenlijk dat we er een tweede kitten bij moesten nemen. Stiekem had ik dit al gelijk gewild, maar mijn vriend wilde het eerst aankijken met eentje. Twee jaar geleden kochten we lieve Coco. We zijn heel erg blij met haar en ze is echt een schatje! Ik wilde al heel lang een maatje voor Coco en tijdens de vakantie zei mijn vriend ineens; laten we het gewoon maar gaan doen! Tijdens mijn vakantie heb ik heel Marktplaats afgestruind en daar kwam ik dit hele lieve witte bolletje wol tegen. Ik werd gelijk verliefd! Ik had gelijk een afspraak gemaakt. Dezelfde avond dat we terug kwamen van vakantie, gingen we bij het poesje kijken. Ik wilde haar gelijk meenemen en mijn vriend vond het goed! Ik was door het dolle heen! Zo leuk was terugkomen van vakantie nog nooit geweest ;-) We hebben haar Snowy genoemd en inmiddels is ze alweer een maandje bij ons. Ze is super druk, maar is echt een knuffelkont ;-) (ze is trouwens een Ragdoll)


28 opmerkingen:

 1. What a little sweetheart! x
  https://josefinmolanders.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie poes!! Echt een heel schattig kopje heeft ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh zo lief! Gaaf dat jullie een nieuw klein beestje in huis hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. My gosh Dash she is so adorable... you really have a knack of choosing such beautiful cats xox

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nice to hear that! Thank you so much Launna. Very sweet of you!

   xoxo

   Verwijderen
 5. Pretty and sweet cat :-*

  Melanie / www.goldzeitblog.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is volgens mij de mooiste kitten die ik ooit heb gezien :') Wat een poepie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is echt een mooi katje! Wat een mooie ogen heeft ze ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The kitten is so cute.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Te schattig gewoon. Ragdolls zijn zulke mooie katten. Jaloers hier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattige kitten! Echt z´n mooi bolletje haha. Snowy is echt een leuke naam ook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon