Sneak peek

Wat was het weekend geweldig! Afgelopen vrijdag ging ik gezellig met mijn collega's uit eten. We hebben heerlijk gegeten bij La Cubanita in Nieuwegein. Ik ben echt dol op tapas, dus het was echt hemels! Zaterdag ging ik met Anouk naar Summerlake Outdoor Festival. Ik vind het wel erg jammer dat dit alweer het laatste festival van het seizoen was. De zomer is nu (bijna) echt voorbij! Hoe was jullie weekend? Hebben jullie ook zo genoten?


26 opmerkingen:

 1. Loving your colorful top. My weekend was spent working.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you so much Amy! Oh, that is a busy weekend. Good luck

   xoxo

   Verwijderen
 2. Mijn weekend was vooral een migrain weekend. Niet zo leuk. De zomer is echt al bijna voorbij. Zo jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeetje, dat is wel echt balen! Hoe gaat het nu met je?

   xoxo

   Verwijderen
 3. Mooie top. Ik heb ook van mijn weekend genoten met een welness avond en een beetje shopping en sport.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zonnebril is echt te gaaf!! Ik heb ook heel erg genoten en ik ben nog niet helemaal toe aan de herfst. Dus blijft het nog even zomer in mijn hoofd;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I know what you mean about the summer being almost gone... we have had such humidity the last few days but we are just getting a lot of rain soon and then the cool weather will be there. I like you shirt, it has such great colors Dash xox

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, heel mooi topje heb je aan! En jaa, de zomer is nu echt bijna over. Je voelt het 's morgens meteen wanneer je wakker wordt vind ik. Zo fris!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love the top


  elogiosamislocuras.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke blouse! Ik hou van de print en de kleuren :) x

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon