Next trip: Stockholm

Ik weet niet waar ik last van heb, maar ik heb tijdens mijn vakantie echt Wanderlust opgelopen. Oftewel, een extreem verlangen om de wereld te ontdekken. Ik was nog geen dag terug van vakantie en ik was al aan het kijken voor een volgende trip. Deze week was ik het internet aan het rondstruinen en voordat ik het wist had ik ineens een citytrip naar Stockholm geboekt! Nu geef ik op mijn blog vooral veel tips, maar nu wil ik jullie om tips vragen ;-) Ik heb al vele reizen gemaakt, maar  dat zijn vooral hele lange reizen. Een echte citytrip heb ik nog nooit gedaan. Ik ben wel eens af en toe een dagje naar een Antwerpen of Köln geweest, maar dat is toch anders! De laatste keer dat ik een citytrip maakte, was ik met mijn moeder in Barcelona. En ik vertel je: dat is echt te lang geleden. Zelfs zo lang geleden dat mijn moeder nog mijn koffer moest inpakken haha! Wie van jullie is wel eens in Stockholm geweest en wat zijn de echte hotspots? En voor degene die daar nog niet zijn geweest: hoe kan ik mij het beste voorbereiden op een trip? Ik hoor het wel! ;-)39 opmerkingen:

 1. Ik was deze zomer nog in Stockholm, het is echt een prachtige stad! Als het weer het toe laat raad ik je aan om een fiets te huren, Stockholm is een fijne stad om door heen te fietsen. Ook de musea zijn er prachtig; ik vond Moderna Museet het leukst! En ga ook zeker een kijkje nemen in de wijk Sofo, hier zitten ontzettend veel leuke vintage en design winkeltjes. Alvast veel plezier! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een goede tip! Ik ben echt super benieuwd! Ik heb al je tips opgeschreven haha! Thanks.

   Liefs

   Verwijderen
 2. I've never been but it looks like such a beautiful place. Can't wait to see the pictures from your trip :)

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I will post some pictures of the trip! :-) I will keep you updated ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 3. Stockholm lijkt mij ook zo'n mooie stad <3 Ik moet je wel waarschuwen, als je eenmaal begint aan citytrips dan is het erg verslavend haha! Ik kan aanrader om voor het inpakken van te voren voor het aantal dagen de outfits te bedenken (beetje rekening houdend met het weer) en voor het inpakken de 'oprol technique' te gebruiken. Als je je kleding straks oprolt dan past er ineens veel meer in je koffer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I think Stockholm sounds like such a great city... I hope you get to go and enjoy your time there Dash xox

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga eind dit jaar ook naar Stockholm. Ben zo benieuwd hoe het daar is, hoor namelijk altijd goede verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stockholm is fantastisch! Echt een geweldige stad. Ik haal de tips and tricks altijd van Instagram. Op onze blog staat ook nog wel het een en ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ben er nog nooit geweest maar zou er wel heen willen, lijkt mij zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah wat leuk! Ik ben er nog nooit geweest, dus wat dat betreft kan ik je niet helpen.. Zelf bereid ik me vaak voor op een trip door... Instagram af te struinen!! Hashtags als igersstockholm (geen idee of deze bestaat, vast wel!) en locatie Stockholm bevatten vaak erg leuke plekjes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk, ik zou ook graag een keer naar Stockholm willen! Ben er heel benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh, gaaf! Ik zou daar zo graag eens heen willen! Lijkt me een prachtige stad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Stockholm lijkt me een geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wil ook wel een keertje naar Stockholm denk ik haha! Een citytrip lijkt me sowieso heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb ook altijd als ik ben weg geweest, dat ik daarna meteen weer weg wil. Ik lees graag mee voor de tips, want Stockholm staat zeker op mijn lijstje. Xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Looks like a wonderful city to be!

  https://beautyfollower.blogspot.gr/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. So jealous it looks like an incredible city!! xo

  http://bohonouveau.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo gaaf! Ik ga morgen naar Stockholm en hoop je wat tips te geven na mijn citytrip ;-)
  PS. Jamie Li van Quarter Magazine (is echt een topwijf) is vorige week in Stockholm geweest en haar vlog staat nu net online. Ik ga zo kijken en ik hoop dat zij ook wat hotspots laat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, bedankt voor de tip! Ik ga ook eens kijken hihi!

   Liefs

   Verwijderen
 18. I have never been to Stockholm but heard it's a great city.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 19. come visit Cracow dear! :)

  http://moje-kreacje.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat tof dat je nog een citytrip hebt geboekt! Ik wil ook ontzettend graag een keer naar Stockhold ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh wat leuk! Ik ben er nog nooit geweest, maar lijkt me zo'n leuke stad om eens te bezoeken :). x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. I always wanted to visit there, Nordic countries are very interesting to me

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon