Smashbox - Be Legendary


Ja, ik heb er een nieuwe liefde bij! De laatste tijd heb ik een soort sterke liefde ontwikkeld voor lipsticks. Ik heb er nu zelfs tien in mijn handtas liggen haha! Het is misschien wat overdreven, maar wel handig ;-) Deze mooie kleur famous is een soort nude-achtige tint. Nu het prachtig weer is, vind ik het altijd mooi om zomerse zachte kleuren op mijn lippen te dragen. De lipstick valt niet heel erg op, maar geef je lippen net even dat warme kleurtje. De kleur primerose staat ook nog heel erg hoog op mijn lijstje. Wie heeft die al eens geprobeerd? De lipsticks koop je onder andere bij de Douglas voor 22 euro. Wat is jullie favoriete lipstick?

19 opmerkingen:

 1. Ohh, ik heb ook teveel lipsticks! Op dit moment is mijn favo een lipstick van MAC, ben alleen even de naam kwijt haha. Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit! Ik heb niet één favoriete lipstick, maar hou wel echt van MAC :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd hoe deze kleur je staat, het lijkt mij een mooie neutrale kleur. Mijn favoriete lipstick wisselt best vaak, maar voor wat neutralere tinten houd ik toch wel een zwak qua dat ik die er heel vaak en graag bij pak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Ik hou van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kleurtje! Ik ben heel benieuwd hoe hij staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi kleurtje! Hij past denk ik ook super bij je haarkleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kleurtje! Ik hou wel van die lipstick kleurtjes die wat naar het oranje toe neigen :). x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The shade of this lipstick is so pretty.

  www.mydailywear.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wooow Amazing Darling:)
  Kisss
  Newpost:http://openklosetfashion.blogspot.pt/2016/09/new-sundays-brunch-with-pool-access-at.html#disqus_thread
  Karina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wat een mooie kleur. Ik heb nog nooit een lipstick van SmashBox geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dash the lipstick is beautiful... what a sweet shade... I don't wear a lot of make up but lipstick is a must for me with my lips being so pale... xox

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon