It's denim!
Denim blouse: Garcia    //    Pants/shoes: Zara    //    Watch: Daniel Wellington
Sunglasses: Asos    //   Bag: Urban Outfitters

Yeah, de vrijdag is aangebroken! Ik verbaas me over hoe snel deze week is gegaan! Niet alleen het weekend gaat snel, maar ook de werkdagen! Aan de ene kant natuurlijk wel heel fijn als de tijd op het werk zo snel gaat ;-) Ik heb echt zin in dit weekend, want ik heb leuke plannen in het vooruitzicht! Zo ga ik vanavond gezellig met Anouk ergens wat eten en drinken. We gaan waarschijnlijk naar Moeke in Rhenen. Ze hebben het daar helemaal verbouwd, dus ik ben benieuwd! Morgen ga ik een dagje naar het strand en 's avonds ga ik gezellig met mijn vriend naar de film. Wat zijn jullie plannen voor dit weekend? Geniet ervan in ieder geval ;-)20 opmerkingen:

 1. Leuk vooruitzicht! Geniet ervan ;-) Wat zie je er mooi uit op de foto, ik vind de schoentjes heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dat is het zeker! Wat voor plannen heb jij voor het weekend?

   xoxo

   Verwijderen
 2. Wat een geweldige outfit en ook prachtige foto´s!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The blouse is so cute :-*

  viele liebe Grüße
  Melanie / www.goldzeitblog.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige outfit. Ik vind je broek geweldig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gorgeous look!!
  xx
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What a cute and cozy outfit. Have a great weekend.

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit hoor. Veel plezier het weekend en geniet ervan dame! Xx

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon